Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat 'Koning' Albert een dure kwelgeest is, zwangere Rossana tegen de vlakte ging, de hangende Harries van Estelle, de pechweek van Caroline Tensen en waarom Jan Smit zich in het zweet werkte. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Koning Albert

Presentator Albert Verlinde mag op tv graag wat gemene steekjes onder water uitdelen. Als iets hem niet zin, komt er geheid een valse opmerking in RTL Boulevard. Hij waant zich in zijn positie onaantastbaar en Privé doopt hem dan ook tot 'Koning Albert'. Maar de Koning ligt nu onder vuur. Terwijl hij per aflevering E 4500,- krijgt, werkt de redactie zich voor een halve cent het schompes. Ook bronnen die Verlinde aanboort hoeven niet op geld te rekenen. 'Het is immers voor Albert Verlinde' wordt er dan gezegd, alsof dat alles verklaart. Dit gedrag levert hem vijanden op -waaronder collega Daphne Bunskoek- en Privé vraagt zich af hoe lang valse Koning Albert nog op zijn troon kan blijven.

Onwel

De vriendin van Patrick Kluivert, Rossana Lima, heeft een behoorlijk zwangere buik. Dat weerhield haar er echter niet van om eens lekker te gaan shoppen, haar grote hobby. Samen met schoonmamma Kluivert en haar dochter ging ze op stap. Het uitje werd echter wreed verstoord toen Rossana plotseling onwel werd. Volgens Privé viel ze zelfs op straat en bleef daar bewusteloos liggen. Met een ambulance ging ze naar het ziekenhuis en daar werd ze onderzocht. Er bleek niets aan de hand, maar Rossana moet nu absolute rust houden. En Patrick maar denken dat het winkelen van zijn vriendin een onschuldige hobby is.

Hangende Harries

Zowel in Weekend als in Story staat deze week een kledingrubriek. Deze keer met feestjurken, want er was een belangrijke happening in de hoofdstad. De BN-dames hadden weer flink hun best gedaan en uitgepakt met mooie jurken, big hair en veel bling bling. Alleen Estelle Gullit sloeg de plank mis. Ze droeg een wit japonnetje met een halterlijn. Best mooi en ongetwijfeld heel duur, maar het staat haar voor geen meter. Het is te kort, zodat we te dikke bovenbenen zien en rimpelknieën. Van boven puilt er slap oksel-vel over de rand heen. En tot overmaat van ramp lijkt het alsof Estelle's borsten op haar navel hangen. Hangende 'Harries' dus, zoals Georgina Verbaan haar boezem placht te noemen. Dit model babydoll mag Estelle echt nóóit meer aantrekken van ons, ook al geeft Weekend haar een 8.

Pechweek

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Het leven van BN'Ners gaat ook niet altijd over rozen. Presentatrice Caroline Tensen had laatst wel een enorme pechweek. Ze zou leuk met de rally van Beau Monde meerijden, een happening met louter BN-dames. Maar vlak ervoor viel ze met haar scooter en verwondde daarbij haar vinger. Het topje was er af en moest er in het ziekenhuis weer worden aangezet. Alsof dat niet genoeg was werd er die week ook nog ingebroken in haar huis. Caroline ging een uurtje sporten en vergat het alarm aan te zetten. Dieven glipten via de balkondeur naar binnen en namen alles mee. De laptop van Caroline, met alle e-mailadressen, maar ook de sieraden die ze van haar oma erfde. Story plaatst bij het verhaal een foto van Caroline waarop ze heel zuinigjes lacht. En dat kunnen we ons wel voorstellen na zo'n rotweek.

Jan 'sixpack' Smit

Al drie maanden zijn Jan Smit en Yolanthe gelukkig met elkaar. Sterker nog: ze verwachten ooit te gaan trouwen. In Story vertelt Jan dat voetballers ook vroeg trouwen, dus waarom hij niet? Maar eerst gaan ze op 'huwelijkstest'. De twee gaan op vakantie en zijn dan voor het eerst 24 uur per dag samen. Jan heeft er veel zin in. Hij heeft zelfs zijn lijf zomerklaar gemaakt. 'Zij heeft zo'n superfiguur en ik woog toch zo'n acht kilo te zwaar.' meldt hij 'Ik had er dus geen zin in om daar als een soort de dikke en de dunne bij te lopen'. Jan heeft gezond gegeten en honderden buikspieroefeningen gedaan. Yolanthe trainde gezellig mee, dus ook zij is geheel bikini-klaar Voor het eerst in zijn leven heeft Jan nu een 'sixpack' buik en hij is er bijzonder blij mee. We hopen voor zijn vrouwelijke fans dat ze zijn wasbordje binnenkort mogen bewonderen op een onderbroekenposter van C&A.