AMSTERDAM - De Britse krant The Sun weet het zeker: prins William en Kate Middleton vormen opnieuw een liefdespaar. Het stel ging na een relatie van vier jaar in april uit elkaar, maar zouden zich nu meer dan ooit met elkaar verbonden voelen.

Naar verluidt zou William Kate hebben overgehaald om het nog een keer te proberen. "William snapt dat een relatie met een toekomstige koning problemen met zich meebrengt, maar hij meent dat het de moeite waard is om die problemen te aanvaarden", zo citeert de Britse krant een anonieme bron.

In de Britse media gonst het al enkele weken van de geruchten dat William en Kate hun relatie een nieuwe kans hebben gegeven. "Toen hun relatie over was, beseften ze hoeveel ze eigenlijk van elkaar houden", aldus de bron. "Ze hebben nu over hun problemen gepraat en ze voelen zich meer met elkaar verbonden dan ooit tevoren."

Concert

William en Kate werden afgelopen weekend nog samen gezien op het herdenkingsconcert van wijlen prinses Diana. Gedurende het concert zat Kate enkele rijen achter William, maar na afloop werden de twee gespot op een afterparty, waar ze samen van een cocktail genoten.