AMSTERDAM – Een Australisch tijdschrift heeft toch seksfoto’s van Nick Lachey en zijn vriendin Vanessa Minnillo afgedrukt in zijn laatste editie. Advocaten van het koppel lieten eerder deze week weten actie te ondernemen tegen alle media die de kiekjes publiceren.

Het tijdschrift Life & Style publiceerde vorige week foto's waarop te zien was hoe Lachey en Minnillo seks hebben in een jacuzzi. De foto’s werden in Mexico gemaakt, waar het stel op vakantie was.

Prostituee

In een interview met het Britse tijdschrift OK! liet Lachey deze week weten niet te snappen waarom er zo’n ophef gemaakt wordt over de foto's. "Ik zou alle commotie begrijpen als ik was betrapt met een prostituee, maar aangezien het om mijn eigen vriendin gaat snap ik de heisa niet. Waar is het schandaal?"

Topadvocaat

Hoewel Lachey de ophef niet zegt te begrijpen, maakt hij wel duidelijk dat hij absoluut niet wil dat de beelden in de media opduiken. Lachey en Minnillo hebben een topadvocaat gehuurd die ervoor moet zorgen dat de foto's niet gepubliceerd worden.

Welke maatregelen er tegen het Australische tijdschrift worden genomen is niet bekend.