AMSTERDAM - Kim Porter heeft genoeg van de streken van haar vriend Diddy. Bronnen rond de actrice melden dat ze haar koffers heeft gepakt en het New Yorkse appartement van de rapper heeft verlaten.

"Kim is nu bezig met opnamen in Louisiana en als ze klaar is, vertrekt ze naar LA", vertelt een insider aan de Amerikaanse krant New York Post.

Naar verluidt heeft Porter een luxueuze villa in Beverly Hills gekocht voor zichzelf en haar vier kinderen, waar ze haar intrek neemt na de opnamen voor de muziekfilm 'Mama, I want to sing!', waarin ze een bijrol heeft.

Diddy is de vader van Christian (10) en de tweeling D'Lila en Jessie van zeven maanden. Porter heeft een zoon uit een eerdere relatie en Diddy heeft ook nog een 14-jarige zoon bij een ex-vriendin.

Ruzie

Volgens de bron is geen sprake van ruzie tussen het model en de muziekproducent, die eigenlijk Sean Combs heet. "Ze zijn nog steeds goede vrienden, maar ze kunnen nu gewoon niet samen zijn."

Jennifer Lopez

Het is niet de eerste keer dat de 37-jarige Diddy en zijn vriendin hun eigen weg gaan. Ze waren jarenlang uit elkaar toen Combs een relatie had met Jennifer Lopez. Toen die relatie op de klippen liep, kwam hij met hangende pootjes terug bij Kim.

Sienna Miller

Eerder dit jaar werd er al gefluisterd over een breuk tussen de twee. Diddy bleef na de geboorte van de tweeling doorgaan met het afstruinen van feestjes en was bijna nooit thuis. Bovendien werd hij in april betrapt toen hij 's morgens vroeg het huis van actrice Sienna Miller verliet.