AMSTERDAM – Tracey Edmonds en Eddie Murphy hebben nog steeds een relatie. De afgelopen week meldden verschillende Amerikaanse media dat het koppel uit elkaar was, maar Edmonds laat aan het tijdschrift People weten dat zij en Murphy nog steeds "erg gelukkig" zijn.

Volgens eerdere geruchten zou het stel een punt achter hun relatie hebben gezet omdat de stress die de strijd tussen Murphy en zijn ex-vriendin Melanie Brown met zich meebrengt, te veel zou worden.

"Ik heb de geruchten ook gehoord, maar er is niets van waar", aldus Edmonds, filmproducente van beroep. Edmonds en Murphy kregen vorig jaar een relatie, kort nadat de acteur in een interview met RTL Boulevard liet weten dat zijn relatie met Brown over was.

DNA-test

Murphy onderging enkele weken geleden een DNA-test, nadat Brown hem voor de rechter had gesleept omdat hij ontkende de vader te zijn van haar baby.

Een woordvoerder van Brown maakte kort na de test bekend dat uit de uitslag gebleken is dat Murphy wel degelijk de vader is. Murphy heeft nog steeds niet willen reageren op het nieuws.