AMSTERDAM - Lindsay Lohan heeft maandag haar 21e verjaardag in stilte gevierd in de ontwenningskliniek in Malibu waar ze sinds eind mei verblijft. De beroemde actrice verliet de kliniek alleen om een stukje te joggen op het strand.

NUVIDEO##http://www1.nu.tv/home/video/show/1745 Lohan kreeg een bezoekje van haar moeder Dina, zusje Ali en wat goede vrienden, die bij aankomst cadeautjes droegen in tassen van Hermès en Louis Vuitton. Ook werd een speciaal cadeau van Versace afgeleverd.

Lohan volgt momenteel een speciaal programma dat haar toestaat de kliniek zo nu en dan te verlaten. Zo werd ze vrijdag gezien bij de Hollywoodhotspot Chateau Marmont, waar ze een kopje thee, een cola en een glas water nuttigde.

iPhone

Zaterdag was ze in een boetiek waar ze wat spulletjes kocht voor haar badkamer. Ook droeg ze de nieuwe iPhone van Apple bij zich.

Plannen

Het rustige weekje van Lindsay staat in schril contrast met de plannen die de actrice eerder aankondigde voor haar verjaardag. In mei zei ze in de Ellen DeGeneres Show dat ze een groot feest zou geven in de Pure Nightclub in Las Vegas. Iedereen was uitgenodigd. Het feest werd eerder afgeblazen.