AMSTERDAM - Ondanks hevige strubbelingen met haar dochter blijft Lynne Spears hopen op een verzoening met Britney. "Alles komt goed", zei zij afgelopen weekeinde in het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik heb een sterke familie."

Moeder en dochter hebben een emotionele week achter de rug. Donderdag werd Britney gefilmd toen zij persoonlijk een brief afleverde bij haar moeder. Volgens de showbizzsite TMZ zou het gaan om een verzoek weg te blijven bij haar twee zoontjes, Sean Preston (1) en Jayden James (9 maanden).

Het zou al langer niet meer boteren tussen de 25-jarige zangeres en haar moeder. Lynne zou, samen met Britney's voormalige manager Larry Rudolph, haar dochter hebben gedwongen zich te laten opnemen in een afkickkliniek.

In eerdere interviews liet de jonge blondine doorschemeren dat zij geen nut zag in de korte opname, die in februari plaatsvond.

Hulp

Britney lijkt voorlopig niet bereid tot een verzoening met Lynne. "Maar wie weet wat de tijd brengt", meldde zij zondag aan verslaggevers in Los Angeles. "Ik bid dagelijks voor haar. Ik hoop dat ze de hulp krijgt die ze nodig heeft."