AMSTERDAM - Tim Akkerman is tevreden met alle veranderingen in zijn leven. De 27-jarige zanger van Di-rect, die zaterdag met zijn vriendin Stephanie trouwt en onlangs een dochtertje kreeg, zegt in De Telegraaf rust en structuur te hebben gevonden.

"Ik heb sinds vijf maanden een dochter. Daardoor heb ik meer verantwoordelijkheden. Ik ben veel structureler met dingen bezig", aldus Akkerman in de krant.

De zanger zegt dat hij de afgelopen jaren veel over zichzelf heeft nagedacht. "Ik voelde al snel dat het bij Stephanie goed zit en dat ik mijn leven met haar wil delen. Ik wil graag een gezinnetje, daarom ga ik deze week trouwen", aldus Akkerman.

Spannend

De zanger vindt het niet erg om een wild leven achter zich te laten. "Voor ik Stephanie leerde kennen heb ik wel het bed gedeeld met een paar meiden, maar het was niet mijn ding. Ik vond het niet zo spannend."

Braaf

Vorig jaar zorgde de levensstijl van Akkerman er bijna voor dat Di-rect uit elkaar ging. Gitarist Spike beschuldigde Akkerman ervan te braaf te zijn.

"Ik heb bepaalde keuzes gemaakt, waardoor mijn interesse voor de band naar de achtergrond werd gedrukt", laat Akkerman nu weten. "We zijn vier maten, maar verschillende individuen. We hebben nu zeven jaar van succes achter de rug. Maar het is nog steeds een vruchtbare club mensen", zo zegt Akkerman in De Telegraaf.

Hij denkt dat de band over vijf jaar nog steeds bestaat. "Zolang we er lol in hebben, gaan we zeker door."