AMSTERDAM - Rapper P. Diddy heeft menig huwelijksgast weten te schokken met een striptease a la The Full Monty. Volgens de New York Post spotte de rapper een kersvers bruidje, een bruidegom en 80 gasten vanaf het balkon van zijn penthouse. Toen de argeloze feestgangers hem ook in de smiezen kregen, spoorde de menigte Puffy aan om zijn gezicht te tonen.

De rapper had hen echter veel meer te bieden dan een zwaaiend handje en een glimlach. Puffy begon zich op de maat van de muziek die hij in zijn kamer draaide langzaam van zijn kleding te ontdoen. Als eerste zijn shirt, toen zijn broek en omdat er verder niets meer over was als laatste zijn onderbroek.

Daarop stapte hij in vol ornaat het balkon op, maar wel bedekte zijn hand de edele delen. De menigte liet duidelijk merken dat ze meer wilden zien. De rapper wilde zijn toeschouwers duidelijk niets ontzeggen en deed wat er gevraagd werd om zich vervolgens om te draaien en weer naar binnen te gaan. Echt een huwelijksfeest om nooit meer te vergeten!