AMSTERDAM - Eva Longoria en Tony Parker zullen elkaar het jawoord geven in een romantisch kasteel ten zuiden van het Franse Parijs. Dat heeft Parker verklapt in een Frans televisieprogramma.

De Desperate Housewives-actrice en de basketballer trouwen op 7 juli. Het stel is van plan een week voor de plechtigheid naar Frankrijk te vliegen. Voor hun huwelijksreis gaan Longoria en Parker naar Parijs.

Het beroemde koppel zou het liefst zien dat er weinig media op de gebeurtenis afkomen, maar Parker beseft dat dat waarschijnlijk niet gaat lukken. "Het zal moeilijk zijn om de paparazzi te ontwijken", aldus de basketballer.

Gasten

Longoria en Parker hebben verschillende beroemde vrienden uitgenodigd op hun huwelijk. Naast de co-acteurs uit Desperate Housewives worden ook Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Jamie Foxx en Lionel Richie verwacht.

Longoria ontmoette haar verloofde ruim twee jaar geleden na een wedstrijd van zijn club San Antonio Spurs. De 31-jarige Longoria was eerder getrouwd, met soapacteur Tyler Christopher. Zij scheidden in 2004 na een huwelijk van twee jaar.