Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Véél over het Nederlandse Koningshuis. Er is één verhaal (dat van prinses Margarita) in 4 verschillende versies (die van de bladen). Verder: Xander de Buisonjé denkt dat hij Michael 'Wacko' Jackson is, Victor Reinier tv-collega Chazia Mourali publiekelijk afkamt en Estelle Gullit -met siliconenlippen- claimt tegen cosmetische chirurgie te zijn. En ja hoor, daar gaan we: Gerard Joling wil een baby. Liever vandaag dan morgen. Lees mee in de bladen van deze week.

Veel vuile was

Als Beatrix haar zin niet krijgt, gaat ze letterlijk en figuurlijk stampvoeten. En ze houdt behoorlijk van een drankje (te veel). De Prinsjes zijn arrogante gasten die overal waar het niet mag sigaretten opsteken. En waar grootpappa Bernhard al 20 jaar een verhouding met zijn secretaresse heeft, heeft de ex-man van Irene een buitenechtelijke (zwarte) zoon bij het kindermeisje. Volg je het allemaal nog? Het is een greep uit de beschuldigingen waarmee Prinses Margarita, dochter van Prinses Irene, in HP/De Tijd komt. Onder de leuke titel 'Oranjebitter' hangt ze in één klap alle vuile was van de Oranjes buiten. Voor de bladen natuurlijk helemaal het summum, deze ontboezemingen. En veel hebben ze er zelf niet aan toe te voegen, want deze verhalen zijn al zó mooi, dat ze maar geen moeite meer gedaan hebben er nóg een paar te verzinnen. En dat is ook niet nodig. Wat een rel….

Bitchy Victor

Over presentator en Baantjer-ster Victor Reinier hoor je twee meningen. Of men vindt hem geweldig grappig, of juist een aperte eikel. Wij zijn de eerste mening toegedaan: in zijn tv spelletje hebben we hem vaak 'betrapt' op ongezouten en humoristisch commentaar. Soms net op het randje, maar dat maakte het juist leuk. Ook in Party neemt hij geen blad voor de mond. Voor Chazia Mourali in De Zwakste Schakel 'rent hij gillend de kamer uit'. "De Engelse presentatrice is geestig, ad rem en toont respect. De Zwakste Schakel probeert een kopie te zijn en heeft, (let op!), met name door het gebrek aan een Nederlandse Robinson alle geloofwaardigheid en humor verloren," aldus Victor in het blad. Dat is nog eens een bitchy koekje van eigen deeg voor Chazia.

Wacko

Ook in Party: hoe de baby van Wendy van Dijk en Xander de Buisonje onder belachelijke omstandigheden naar huis kwam. Kleine baby Sem werd geboren in het ziekenhuis. Toen hij klaar was om naar huis te gaan, werd hij met pappa en mamma in een auto met geblindeerde ramen vervoerd. Eenmaal aangekomen sprongen er 3 of 4 bewakingsmannen voor de auto. Snel trokken ze hun jasje uit en gebruikten dat als een scherm tegen mogelijke fotografen. Het lijkt dan ook wel alsof Michael Jackson in eigen persoon arriveerde! Wat een ophef. Party suggereert dan ook dat pa en ma maar een ander baantje moeten zoeken als ze niet tegen publiciteit kunnen. Want dat hoort er nu eenmaal bij als bekende Nederlander. Saillant detail: de baby heet Sem Mike van Dijk, vernoemd naar de broer van Wendy en draagt dus háár achternaam. Nou ja: Sem de Buisonje klinkt ook een beetje gek, zo'n rare afgekorte voornaam bij zo'n mooie zuidelijk klinkende achternaam.

'Oude' Estelle

In Weekend een kleine enquete over schoonheidsoperaties op jonge leeftijd. Zo zou Britney Spears op haar 16e al een borstvergroting hebben ondergaan. Wat vinden Bekende Nederlandse Vrouwen daar van? Patty Brard is -zoals bekend- voorstander van cosmetisch 'ingrijpen'. 'Gewoon doen zou ik zeggen', is haar mening. Maar dan wel pas na je 18e, als je lichaam is uitgegroeid, voegt ze er aan toe. Die mening deelt ook Vanessa, alhoewel die de verantwoordelijkheid bij de ouders legt. Estelle Cruijff, die er op haar 19e al uitzag als een méér dan volgroeide 'vamp' van 30, mag ook haar zegje doen. En dat is wel een beetje hypocriet. Want ze 'heeft geen problemen met het laten doen van correcties op hogere leeftijd, maar onder de 18; een keihard nee'. In haar vocabulaire zal 'hogere leeftijd' dus wel vanaf 19 jaar betekenen, want zelf is ze 23 of 24 en heeft ze haar toch al niet dunne lippen eens lekker laten bijspuiten. Story weet te melden dat Estelle binnenkort haar acteerdebuut op tv zal maken. Benieuwd of we dan die siliconenlippen ook echt horen klapperen.

Baby voor Gerard

Gerad Joling wil een baby. Dolgraag zelfs, meldt hij in Story. 'Maar dan wel met een moeder' voegt hij er aan toe. 'Niet met twee vaders, zoals Paul de Leeuw. Prima dat homomannen kinderen mogen opvoeden. Dat zal best goed gaan. Maar ik vind dat je een kind zoiets niet mag aandoen!' aldus de zanger. Waar komt die uitgesproken mening ineens vandaan? Van een man die bekend staat als allemansvriend en nog nooit iemand voor het hoofd heeft gestoten? (in de angst een schnabbel-concert te missen, natuurlijk). Als moeder wijst Gerard zijn steenrijke stap-vriendin Yvonne Dubbelboer aan. Met haar zou hij wel een kind willen. Helaas vertelt hij er niet bij hoe dat dan 'onbevlekt' verwekt zou moeten worden. Alhoewel: misschien maar beter ook. Op dat soort details zitten we niet echt te wachten, toch?!