AMSTERDAM - Als Prins Harry geen koninklijke achtergrond zou hebben gehad, dan dronk hij de hele dag bier en had hij computerspelletjes gespeeld. Dat zegt zijn broer William in een vraaggesprek met NBC.

In een dubbelinterview werden de broers onderworpen aan niet alledaagse vragen. Zo ook over hoe hun leven er uit zou hebben gezien als zij waren opgegroeid als 'normale burgers'. Over zijn eigen leven vertelde William dat hij vroeger graag politieagent wilde worden, maar hij zichzelf nu meer ziet als een piloot in een helikopter.

"Het moet iets buiten zijn. Een werkdag vol leuke dingen maar met de achterliggende gedachte om mensen te helpen."

Harry

Prins Harry zag zichzelf toch niet als notoire bierdrinker. De jongste telg van de Windsors had dan het liefst een leven opgebouwd in Afrika, meldt The Sun

Diana

In het gesprek met de Amerikaanse tv-zender wordt de jongens ook gevraagd over de media-aandacht voor de dood van hun moeder, Prinses Diana. De Prinsen geven aan dat het oprakelen van het fatale ongeluk niet helpt bij de verwerking van haar dood. Ondanks alle complot-theoriën zijn de broers er van overtuigd dat het een ongeluk betrof.