AMSTERDAM - Victoria Beckham heeft alles over voor haar man, voetballer David Beckham. De voormalige zangeres zegt in het Britse tijdschrift OK! dat ze voor hem haar luxe leventje zou opgeven om vervolgens samen een sociale huurflat te betrekken.

Victoria zegt haar man te verkiezen boven roem en rijkdom. "Ik kan niet zonder liefde. Ik woon liever samen met David in een huurflatje dan dat ik alleen in Buckingham Palace woon."

In het het interview zegt Victoria ook wel eens te verlangen naar een normaal leven. "Soms verlang ik hevig naar een minder druk leven. Maar iedereen wil wel eens iets dat hij niet heeft."

Realityshow

Victoria en David verhuizen naar alle waarschijnlijkheid in juli naar de Verenigde Staten, waar David een contract heeft gesloten bij voetbalclub LA Galaxy. Daarnaast is Victoria momenteel druk bezig met de opnames van de realityshow rondom haar persoon.

Victoria werd vorige week door de Britse glossy Glamour uitgeroepen tot vrouw van het jaar. Ook werd zij onderscheiden als entrepreneur van het jaar.