LOS ANGELES - Paris Hilton is in de gevangenis "veel spiritueler" geworden. De rijke hotelerfgename leest er in de Bijbel en andere boeken. Dit zei Hilton in haar eerste interview vanuit de gevangenis, exclusief voor ABC, aldus het Amerikaanse tv-station maandag.

Bekijk video

"God heeft mij een nieuwe kans gegeven", zegt het blonde feestbeest nu over haar veroordeling tot enkele weken in de cel wegens rijden zonder rijbewijs. Vorige week nog kon ze maar niet aanvaarden dat zij haar straf moest gaan uitzitten.

Hilton heeft in de gevangenis een "spiritueel adviseur" en leest kranten. Na haar tijd in de cel wil zij haar leven beteren.

Nicky

Als Paris Hilton ootmoediger is geworden, lijkt dat van sommige mensen in haar naaste omgeving niet te kunnen worden gezegd. Volgens de Los Angeles Times kwam Paris' zus Nicky haar in de gevangenis opzoeken samen met Paris' ex Stavros Niarchos.

Ondanks protesten van wachtenden liep het tweetal gewoon een rij van vijftig mensen voorbij die deels al vijf uur stonden te wachten op een gelegenheid tot familiebezoek. Ondanks de protesten lieten de medewerkers van de sheriff de zus en de ex van Paris Hilton voorgaan bij de detectiepoortjes.