AMSTERDAM - Lee Weaver, een voormalige bodyguard van Lindsay Lohan, heeft een boekje open gedaan over het leven van de jonge actrice. "Ik ken veel wilde Hollywoodsterren, maar ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo extreem is als Lindsay."

Dat zegt Weaver in de Britse tabloid News of the World.

"Ik heb haar ontelbare keren moeten wegdragen van feestjes. Ik heb nog nooit iemand zoveel zien drinken en gebruiken", aldus Weaver. "Ik was iedere keer weer opgelucht als ze 's ochtends nog in leven bleek."

Drugsdealer

Volgens Weaver kan Lohan geen maat houden als het om alcohol en drugs gaat. "Op een keer vroeg ze of ik haar naar haar drugsdealer in Beverly Hills wilde brengen. Ik wist dat als ik zou weigeren ze alleen zou gaan, dus ik stemde toe."

Pistool

Volgens Weaver kreeg de actrice het vervolgens aan de stok met de dealer. "Lindsay bleef maar op de dealer inslaan, ook toen hij een pistool trok. Gelukkig raakte hij even afgeleid, waarop ik hem heb neergeslagen", zo vertelt Weaver.

Ook Nicole Richie zou wel raad weten met drugs. Weaver vertelt dat hij Lohan regelmatig naar haar 24-jarige vriendin Richie moest brengen voor cocaïnefeestjes. "Niemand is zo wild als Lindsay, maar Nicole komt in de buurt."

Seks

Naast alcohol en drugs is Lohan volgens Weaver ook verslaafd aan seks. "Ze is dol op seks met vrouwen", zegt Weaver in de krant. "Ze gebruikte mannen voor drugs en vrouwen voor de seks."

Lohan werd onlangs voor de tweede keer dit jaar opgenomen in een afkickkliniek. De 20-jarige actrice verblijft daar een maand.