Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Rob de Nijs' ex 'helemaal kapot' is, De Krajicekjes hun nest verlaten, het mierzoete trouwfeest van de Kroesjes, mamma Maxima gestrand is, René Froger in het zweet baadt en Hollands Next Top Model foute billen heeft. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Toch niet vies

Belinda Meuldijk, de ex van Rob de Nijs, is 'helemaal kapot' van de foto's die vorige week in de bladen verschenen. Daarin was haar vervuilde huis vol smerige hondenharen en dode muizen te zien. Belinda woont in het huis samen met 16 honden, een ezel, wat paarden en nog wat beesten. De foto's van het vieze huis zijn stiekem gemaakt en aan een roddelblad verkocht. Deze week nodigde Belinda's nieuwe vriend de pers uit om hen het huis te tonen. Volgens Weekend maakte het interieur een frisse indruk, ondanks de beestenboel. Ja, die twee hebben natuurlijk als gekken lopen stofzuigen en dweilen voordat de redacteuren kwamen! Maar het media-kwaad is al geschied, want 'Ze hebben haar levenswerk kapotgemaakt' aldus de vriend. De twee eisen nu een schadevergoeding. Die moeten ze dan maar gebruiken om een werkster in te huren.

Nieuw nestje

Naar volle tevredenheid woonden Daphne Deckers en haar Richard Krajicek in het plaatsje Muiden. Ze hebben er een gerestaureerde pastorie met een ruime tuin. Recentelijk lazen we nog in Libelle of Margriet hoe dól Daphne op die tuin is. Ze kirde over bloemetjes en grasvelden waar gevoetbald kan worden. Toch blijken er verhuisplannen te zijn. Het paar heeft volgens Weekend een mooier pand gezien in een naburig dorpje. Zo'n nieuwtje gaat al gauw de Gooise Matras rond en zo kwam het dat Robert Jensen opeens aan de lijn hing. Wat het huis moest kosten, wilde hij weten. Helaas meldt het blad niet wat de vraagprijs is en óf Jensen het heeft gekocht.

Trouwerette

Zanger Wolter Kroes kan een beetje media-aandacht goed gebruiken. Nog altijd is hij geen A-artiest, ook al probeert hij het nog zo hard. Hij greep zijn huwelijk dan ook aan om de bladen te halen. Van tevoren poseerde zijn aanstaande op pikante wijze voor een mannenblad. Wolter riep dat hij het prachtig vond, zijn vrouw zo kroelend voor de camera. Op de trouwdag zelf verscheen de hele familie in vol ornaat. Wolter en zijn zoontje in hetzelfde pak en de drie dochters in prinsessenjurkjes mèt handschoenen en boeketje. Bruid Tessa was zich te buiten gegaan bij Mary Borsato. De keus viel op een geborduurde schuimtaartmet een doorzichtig bovenstuk. Want ja, als heel Nederland Tessa al halfnaakt heeft mogen aanschouwen, kan zo'n doorschijn-gevalletje op je trouwdag ook best. Wij vinden al die opgedofte kinderen, glimpakken en goudborduursels nogal 'over the top', maar het is een leuk plaatje. En dus poseert Wolter trots met zijn Tessa voor alle bladen. Missie geslaagd.

Gestrand

Het is mooi weer, je woont vlak bij het strand, dus wat doe je dan? Naar de zee! Dat bedacht ook Maxima op een zonnige dag. De twee oudste prinsesjes mochten mee en liepen lekker in hetzelfde badpakje door het zand. Voor Maxi stond er een strandbed en een windscherm klaar, zien we in Party. Maar even languit liggen was er voor de prinses niet bij. Elke moeder weet dat het hard werken is op het strand. Kleertjes aan, dan weer uit, handdoek geven, zonnebrand smeren, eten, drinken, speelgoed zoeken; de kids houden je continue bezig. Ondanks het meegekomen kindermeisje (of was het een vriendin van Maxima?) zien we haar op geen enkele foto even achterover leunen. En haar kleren hield ze ook aan, zodat we helaas niet kunnen melden of de zwangerschapskilo's er al weer af zijn.

Zweterig gebeuren

Het was een waar feest bij het optreden van De Toppers. Gerard Joling, Gordon en René Froger gaven maar liefst 6 concerten voor in totaal 360.000 mensen. Natuurlijk hadden ze weer de prachtigste glimpakken vol strass en stiksels aan. In smaragdgroen, omdat Gordon dat zo graag wilde. 'René vindt deze kleur verschrikkelijk' verklapte zijn vrouw Natasja in Party. Hij kon echter al snel zijn jasje uittrekken, omdat hij zweette als een beest. 'Hij moet echt afvallen' fluisterde een toeschouwer, bij het zien van de corpulente zanger. En inderdaad: René lijkt dikker dan ooit. Helemaal omdat Gordon zo veel is afgevallen is het contrast extra groot. Privé adviseert de zanger dan ook om snel weer te gaan trainen voor een marathon en zijn overtollige vet te verliezen.

Ronde kadetten

Ken je haar nog: de brunette Sylvia uit Hollands Next Top Model? Ze werd bekend toen ze vlak voor een fotoshoot 's morgens een glas rosé dronk en daarvoor een gigantische uitbrander kreeg. Ook al won de Rotterdamse de wedstrijd niet, toch is ze vastbesloten door te breken als topmodel. Daarom gaat ze intensief haar billen trainen. Want tijdens een casting kreeg ze te horen dat die niet perfect zijn. In Party vertelt Sylvia dat ze naar Amerika mag voor het lingeriemerk Victoria's Secret. Maar: 'Ze willen mijn billen wat ronder zien en ik neem hun mening heel serieus'. De kadetten mogen niet lillen of drillen en Sylvia gaat 'trainen tot ik er bij neerval'. Wij moesten altijd erg om de brunette lachen met haar 'domme gansjes-act' en onvervalste Rotterdamse accent en hopen dus van harte dat ze de billen tijdig bol krijgt. You go girl!