HILVERSUM - Na een succesvolle vrouwenreeks komt Paul de Leeuw vanaf september met een mannenversie van het BNN-programma Ranking the Stars. Hieraan zullen Giel Beelen, Jan Smit en Jeroen Kijk in de Vegte meedoen.

Bekijk video

Tien mannen gaan elkaar op basis van vragen rangschikken. In het radioprogramma van Giel Beelen werd bekend dat Smit, samen met de dj en presentator Jeroen Kijk in de Vegte, deelneemt aan de show.

De zeven andere namen worden nog niet vrijgegeven. "We zijn bezig met afrondende gesprekken, dus die houden we nog even geheim", zegt de woordvoerder van BNN. In september moet Ranking the Stars op de buis zijn.

Vragen

Een precieze uitzendperiode is nog niet bepaald. Net als in de vrouwenversie moeten de deelnemers vragen beantwoorden als 'wie zou volgens jou het snelst vreemdgaan?'.

In het 3FM-programma van Giel Beelen opperde De Leeuw donderdag nog een andere vraag, namelijk wie van de deelnemende mannen 'wie als eerste zijn ballen scheert'.

Vorig jaar wist Yvon Jaspers het best in te schatten hoe Nederlandse mannen denken over haar en haar vrouwelijke collega's.