AMSTERDAM - Nick Lachey is niet geschokt door de foto's die afgelopen weekend opdoken van zijn vriendin Vanessa Minnillo. Op de foto's is te zien hoe Lindsay Lohan een mes zet op de keel van de 26-jarige Minnillo.

De foto's werden al enige tijd geleden gemaakt in het appartement van muzikant Sean Lennon. De beelden doken echter pas vorige week op.

Een bekende van Minnillo zegt in het tijdschrift US Weekly dat Lachey volledig op de hoogte is van Minnillo's wilde gedrag. "Vanessa was vroeger een gekke meid. Ze is het type dat overal op tafels danst", zo zegt de bron.

"Nick weet dat Vanessa een verleden heeft als feestbeest. Maar aan het verleden valt weinig te veranderen." Lachey, die eerder getrouwd was met Jessica Simpson, heeft al bijna een jaar een relatie met de MTV-presentatrice.

Kliniek

Ook Minnillo's vriendin Lindsay Lohan staat bekend om haar feestgedrag. De 20-jarige actrice wordt bijna ieder weekend in nachtclubs gespot. Onlangs werd Lohan voor de tweede keer dit jaar opgenomen in een afkickkliniek. De actrice is verslaafd aan alcohol en zou daarnaast vaak drugs gebruiken.