AMSTERDAM - Jessica Simpson en John Mayer hebben opnieuw een punt gezet achter hun relatie. Het koppel heeft al enige tijd een knipperlichtrelatie, maar een bekende van Mayer laat aan People weten dat de relatie nu "definitief over" is.

"Hun relatie verliep stormachtig", aldus de bron. "Maar er is nu echt een eind aan gekomen. Ze zijn beiden erg verschillend."

Ook bronnen in de buurt van Simpson bevestigen dat het koppel opnieuw uit elkaar is. Zij achten het echter niet uitgesloten dat de relatie ooit weer nieuw leven ingeblazen wordt.

Toekomst

"Niemand weet wat de toekomst hen gaat brengen", aldus een bekende van Simpson. "Het is al de twaalfde keer dat ze er een punt achter hebben gezet."

Simpson (26) en Mayer (29) werden vorig jaar zomer voor het eerst samen gezien. Simspon was eerder getrouwd met zanger Nick Lachey.

Simpson brak in 1999 door met het nummer 'I wanna love you forever'. Naast zangeres is de blondine ook actrice. Singer/songwriter John Mayer bracht vorig jaar zijn derde album 'Continuum' uit, waar hij een Grammy voor won.