LOS ANGELES - De zangeressen van Destiny's Child overwegen uit elkaar te gaan. Ze willen een tijdje hun eigen weg gaan, zo verklaarde het populaire r&b-trio dinsdag aan de Amerikaanse internetsite E! Online.

De drie zangeressen Beyoncé Knowles, Kelly Rowland en Michelle Williams vertelden dat ze aan een kleine pauze toe zijn na het uitbrengen van vier albums in vier jaar tijd. "Dat is ongelofelijk, dat gebeurt niet veel. Kelly en ik werken al sinds we negen jaar oud waren", aldus Knowles.

Op de vraag hoe lang de dames uit elkaar gaan, konden ze geen antwoord geven. Volgens Rowland is er geen tijdschema.

Destiny's Child stelde onlangs hun Europese toernee uit wegens de aanslagen in de Verenigde Staten op 11 september. De uitverkochte concerten in Ahoy in Rotterdam werden verschoven van 6 en 7 november naar 21 en 22 mei 2002.

De r&b-groep heeft de laatste jaren een groot aantal hitsingles gescoord. Nummers als Say my name, Bills, bills, bills, Bug A Boo, Independent Women en Survivor bereikten over de hele wereld hoge posities in de hitparade. De drie albums die tot nog toe werden uitgebracht, haalden stuk voor stuk miljoenenverkopen. Ook sleepte de groep een aantal Grammy's in de wacht.