AMSTERDAM - Natasia, de veelbesproken bewoonster van de Gouden Kooi, verlaat de luxueuze villa waar ze al maanden zit opgesloten in september. Dat vertelde ze zondag in Life and Cooking aan presentatoren Carlo en Irene.

Natasia heeft haar persoonlijke doelen bereikt, zo verklaarde ze haar aftocht. Ze heeft een borstvergroting gekregen, haar rijbewijs gehaald en zal voor ze het huis verlaat nog een buikwandcorrectie laten uitvoeren.

Al haar wensen werden mogelijk gemaakt door de producent van het programma van Tien, die voor de kosten opdraaide. Het was een kwestie van afvinken, zei Natasia. Ze kan nu met een gerust hart vertrekken.

Miljonair

Dat ze met haar vertrek geen kans meer maakt miljonair te worden, interesseert haar niet. Ze zei niet om geld te geven en meer behoefte hebben om weer fulltime bij haar vriend en kinderen te zijn.

Natasia kwam vorig jaar bij de start van het programma in het nieuws omdat haar dochtertje Cheyenne tranen met tuiten huilde vanwege het vertrek van haar moeder naar de villa in Eemnes. De smeekbede van het meisje zorgde voor opschudding tot in politiek Den Haag.