AMSTERDAM - Kate Middleton is aan het daten geslagen met een jongen die als twee druppels water lijkt op haar ex-geliefde, de Britse prins William. De gelukkige is Henry Ropner, de zoon van een steenrijke scheepsmagnaat. Hij studeerde aan dezelfde universiteit als William en Kate.

Een bron vertelt aan de Britse krant The Sun dat de 25-jarige Henry in de wolken is dat hij de even oude Kate kan troosten sinds haar relatie met William zes weken geleden strandde.

Het feit dat de prins, kort voordat het in 2004 aan raakte met Kate, de ex van Henry onder zijn hoede nam na hun breuk, maakt het er volgens de bron voor hem alleen maar leuker op.

Kenia

Toen vloog William zelfs naar Kenia om het meisje van haar gebroken hart af te helpen.

Volgens de bron is er geen sprake van dat Kate de prins heeft verlaten omdat ze verliefd was geworden op Henry. "Ze waren gewoon uit elkaar gegroeid." Kate en William gingen in april uit elkaar.

In een interview met de Amerikaanse zender NBC liet de 25-jarige William zich onlangs ontvallen dat hij erg verdrietig is om de breuk met Kate, maar dat het goed met hem gaat.