Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Beatrix een goed 'apenwijfje' is, de (ex)vrouw van Rob de Nijs een zwijnenstal bewoont, Xander en (zwangere?)Wendy tortelen op Ibiza, wie de jongste showbizz-miljonairs zijn en dat de beautydokter zijn ruzie afkoopt met een trouwring. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Goed wijfje

Dagenlang haalde de aap Bokito al het nieuws. Hij sleurde een bezoekster mee en verwondde die. Het bleek dat hij de vrouw zag als een ongehoorzaam apen-wijfje en leerde haar een lesje. In Privé lezen we dat Koningin Beatrix slechts enkele weken geleden óók voor het verblijf van Bokito heeft gestaan. Stel je voor dat de aap de koningin had aangevallen, dan had Willem Alexander hem waarschijnlijk persoonlijk met zijn jachtgeweer neergelegd. Maar Beatrix blijkt een goed 'apenwijfje' te zijn. Ze keek de gorilla niet direct aan omdat ze liever vertederd naar een moederaap met jong keek. Bokito bleef dus braaf waar hij was en liet de koningin voorbij lopen. Wellicht herkende hij in Bea -met haar bolle haar, boeketje en hoed- helemaal geen vrouwtje, maar in elk geval is de monarchie gered.

Getver!

Belinda Meuldijk, de (ex)vrouw van zanger Rob de Nijs, is enorm begaan met dieren. Ze haalt verwaarloosde honden uit Spanje en geeft ze een nieuw tehuis. Zelf heeft ze ook een stuk of wat honden, een ezel en nog wat klein spul rondlopen. Maar waar de stal ophoudt en haar woonhuis begint, is niet helemaal duidelijk. In Privé zien we foto's van Belinda's interieur en dat is schrikken geblazen. Het huis blijkt sterk vervuild van binnen. Overal liggen dotten hondenhaar, er staan afgekloven bankstellen met honden er op, het keukenkastje is zwart aangekoekt en er liggen her en der een paar dode muizen te vergaan. Ongelooflijk, wat een vieze bende. We zouden er geen stap binnen willen zetten, getver! Het verhaal gaat over het feit dat Belinda en Rob in scheiding liggen en Rob dit huis wellicht wil verkopen. Maar na het zien van deze foto's zal hij geen koper kunnen vinden.

Weer samen?

Hoe zit het nou met Wendy van Dijk en zanger Xander de Buisonjé? Volgens Story is het stel samen op vakantie (met zoontje) en volgens Party is ze zelfs zwanger! Een ooggetuige op Ibiza vertelt dat de twee het erg gezellig hadden samen en zelfs een beetje meer dan dat. Ze genoten van het zonnetje, hadden grote lol en raakten elkaar vaak aan. Volgens Party is Wendy zelfs al een paar weken zwanger van haar ex. Dat vertelde een tv-collega, die meldde dat de presentatrice meerdere keren misselijk is geweest, mager en moe is en publiciteit extra schuwt. Pas na haar zomerstop wil ze met het grote babynieuws komen. We houden het buikje èn de bladen goed in de gaten de komende tijd.

Jonge rijkaards

Hoewel veel B-sterren behoorlijk moeten schnabbelen in de showbizz, zijn er ook een paar gelukkigen. Het blad Quote publiceerde onlangs een lijst met miljonairs onder de veertig jaar. In Weekend zien we de sterren die miljoenen wisten te vergaren. Op kop staat Michiel Mol. Niet zo heel bekend, of het moet zijn als 'de man van' Paulien Huizinga (ex Miss Holland). Hij heeft een kleine 150 miljoen verdiend met zijn computerbedrijf. Reinout Oerlemans (Arnie) wist 75 miljoen in tv-land te verkrijgen. Erna volgen enkele voetballers, met Patrick Kluivert, die ondanks zijn scheiding nog 36 miljoen over heeft. Muziekmannen Wessel van Diepen en DJ Tiësto hebben elk zo'n 20 miljoen. Ook de zanger Jan Smit boert goed. Zijn vermogen wordt geschat op 6 miljoen euro. En hij is net in de 20! Zelfs presentatrices/actrices Bridget Maasland en Katja Schuurman blijken miljonaires. Ze hebben elk 3 miljoen in the pocket. Niet slecht verdiend met een beetje presenteren lijkt ons.

Gouden goedmakertje

Vorige week schreven we al over de knallende ruzie tussen beautydokter Robert Schoemacher en zijn zwangere vriendin. Hij noemde haar een slons en vroeg zich af of ze het moederschap wel aankon. Zwangere Claudia ontplofte en vertrok. Het is nu weer koek en ei tussen die twee, maar het kostte Robert wel een trouwring. Om het goed te maken viel Robert namelijk op zijn knie en beloofde haar te huwen. Over een dikke maand is het al zo ver. Claudia baalt van haar bolle postuur en vreest dat geen enkele trouwjurk haar mooi zal staan. Toch ging ze akkoord en Robert zet nu alles op alles om een couturejurk voor haar te bemachtigen. Geschrokken van alle negatieve aandacht poseert het stel zo veel mogelijk innig zoenend voor alle fotografen, om maar te laten zien dat alles weer goed is. Ja,ja. Tot de volgende knallende ruzie zeker.