AMSTERDAM - Yolanthe Cabau van Kasbergen voelt zich helemaal thuis in de geboorteplaats van haar vriendje Jan Smit. "Dat hele gedoe in de media over Volendam, daar heb ik niets van gemerkt", vertelt de sexy actrice.

"Iedereen is aardig en leuk, net als overal, dus voor mij is er geen verschil."

Ook de familie van haar kersverse partner heeft haar met open armen ontvangen. "Het is gewoon heel gezellig", legt de 22-jarige soapster uit. "Waarom zouden zijn ouders mij niet leuk vinden, ik doe toch niets verkeerd?"

Opgelucht

Smit is opgelucht dat zijn nieuwste verovering goed ligt bij de familie. "Ja, natuurlijk is dat fijn, want je wordt constant geconfronteerd met je familie", vertelt de 21-jarige zanger.

"Het is natuurlijk lekker als je ouders het ook leuk vinden en als zij ook mijn ouders mag en mijn zussen."

Monique

Vooral met zus Monique, die onlangs meedeed aan de televisietalentenjacht 'Just the two of us', kan Yolanthe het prima vinden. "Monique en ik zijn zeker vriendinnen", zegt de ONM-actrice. "Het is een superlieve meid, heel gezellig en altijd lachen."

Nu ook Monique de muziekindustrie binnenstapt, probeert Yolanthe haar bij te staan met wijze raad. "Ze vraagt wel eens wat ze moet zegen als journalisten dit of dat vragen", legt ze uit. "Ik kan haar dan wel tips geven, maar ik zit ook pas drie jaar in dit wereldje."