AMSTERDAM - Britney Spears moest zondag uit het mannentoilet in een hotel in Los Angeles worden gedragen nadat ze deze had ondergekotst.

"We vonden haar in een plas braaksel met make-up over haar hele gezicht", zegt een personeelslid van het hotel tegen de Britse krant The Sun.

De zangeres verdween een half uur na aankomst in de hotelbar in het toilet. Medewerkers van het hotel kregen een telefoontje dat Spears hulp nodig had en snelden zich naar de toiletten.

Sorry

Volgens de medewerker kon de 25-jarige popprinses niet meer opstaan en moest ze door het personeel naar haar hotelkamer worden gebracht. "Ze bleef maar sorry zeggen", vertelt hij. "Ze zei verder dat het niet goed met haar ging."

Spears werd in maart al opgenomen in een ontwenningskliniek in Malibu. Op haar website heeft ze dinsdag een brief geplaatst voor haar fans. Ze laat onder meer weten de wereld met andere ogen te bekijken. Verder legt ze uit waarom ze zoveel uitging en hoopt ze dat haar fans begrip op kunnen brengen voor haar situatie.