Op Nu.nl elke week ene overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Hoe men nog steeds speculeert over een huwelijk tussen Xander en Wendy, Gordon tegen natte oksels is ingespoten en ècht wat aan zijn nagels moet doen, bij Caroline Tensen elk pondje door het mondje gaat, showbizzman Albert Verlinde tussen de varkens woont en bijbeunende Rik Engelkes on-mid-del-lijk wordt weggezapt. Lees mee in de bladen van deze week.

Baby Wendy

Hoe vlot de bladen elke week ook zijn, het is geen snel en actueel internet. Dat blijkt weer duidelijk uit de berichten dat Wendy van Dijk 'binnen nu en drie weken moet bevallen van haar eerste kindje'. Op Nu.nl lees je dat ze inmiddels al bevallen is en dat ze een zoontje heeft gekregen. De bladen speculeren nog over een 'Geheim huwelijk, nog voor de komst van baby?'(Party), maar daar geloven we niet zo in. Wel mocht Xander bij de bevalling aanwezig zijn. En dat is misschien nog wel een specialer moment dan een huwelijk. Trouwen kun je immers nog honderd keer (kijk maar naar Liz Taylor).

Oksel-injecties

Gordon is een ijdel baasje. Zo viel hij ooit vele kilo's af voor een knapper uiterlijk (en misschien wel voor zijn gezondheid), nu gaat hij een stapje verder. Party komt met het bericht dat hij zich heeft laten behandelen tegen zweetaanvallen. In de kliniek van Vanessa (waar anders -ons kent ons) heeft hij injecties gekregen die hem een half jaar lang droge(re) oksels moeten garanderen. Want als Gordon voor Nederlands naar het songfestival gaat in Letland, wil hij geen natte plekken in zijn hemd hebben. We hopen dat zijn lieve vriendin Vanessa hem ook nog even naar de nagelstudio stuurt. Want op een foto in Story zien we Gordon met zulke afgekloven, bijna bloederige stompjes nagel dat we er kippenvel van krijgen. Je kunt dan nog wel zulke mooie droge oksels hebben, met zulke onverzorgde handen sla je nog steeds een modderfiguur.

Dikkie dik

Het is misschien flauw om iemand op z'n figuur af te kraken, maar eerlijk is eerlijk: als BN'ner sta je altijd in de publiciteit. En daarom willen we ook niet onvermeld laten dat Caroline Tensen op de foto in Party behóórlijk wat kilootjes is aangekomen. De spijkerbroek spant strak om de dijen en we zien zelfs een buikje puilen onder het korte jack. Het artikel gaat over de stress die Caroline heeft te verduren en dat kunnen we wel rijmen met haar gewicht. Al eerder bleek de 'ideale schoondochter' van tv-land naar de koekjespot te grijpen zodra er problemen waren. Je zag haar gewoon in de breedte groeien vlak na haar scheiding. Het zit haar ook niet echt mee: volgens het blad staat de blondine hoog genoteerd op de lijst van de meest irritante tv-persoonlijkheden. 'Kijkers vinden haar dom en ergeren zich aan haar gesmijt met Engelse termen'. En dat terwijl ze nog niet zo lang geleden naast Linda de Mol de ideale schoondochter werd genoemd.

Lekker landelijk…in de stank

RTL-Boulevard presentator Albert Verlinde dacht het mooi voor elkaar te hebben. Samen met 'echtgenoot' Onno Hoes (inderdaad, de broer van Isa) kocht hij een leuk opgeknapt boerderijtje in het Brabantse Cromvoirt. Lekker landelijk en wèg van alle publiciteit. Maar dat zal hem tegenvallen. Privé somde even de nadelen op: 's Zomers is het er een drukte van belang. Er zijn diverse campings in en om het dorp en dat zal me een hoop dagjesmensen opleveren. Zeker als je het plaatje bekijkt: de boerderij ligt pal aan de weg. Het dorp wordt verder geteisterd door denderend vrachtverkeer dat een vluchtroute pakt en veel verkeersoverlast bezorgd. En tot slot hangt er een permanente varkensmest-lucht. Het dorp bestaat grotendeels uit varkensmesterijen mèt de bijbehorende stank. Oh ja, en het heet 'Kneutergat' met Carnaval. Nog steeds leuk wonen, Albert? De presentator wuift de bezwaren echter weg: 'Het is nu eenmaal landelijk. Mij hoor je niet knorren'. Ha ha, zeker een Kneutergat's woordgrapje?

Weggezapt

Het spotje is al een hele tijd op tv, maar opeens neemt men bij de bladen aanstoot aan Rik Engelkes (ex-GTST), die een geldkrediet promoot. Zowel bij Story als bij Privé wijden de bladen er een stukje aan. 'Het slechte nieuws: er komen nog véél meer spotjes aan' koppen ze groot. Edvard Niessing, de nieuwslezer van tv, heeft eenzelfde soort spotje op tv. Ook dat is gruwelijk slecht, maar Niessing zelf stoort zich er niet aan. 'Ik probeer zo integer mogelijk mijn boodschap over te brengen' vindt hij zelf. En geef hem eens ongelijk: het gerucht gaat dat Rik en Edvard elk zo'n 300.000 Euro per jaar opstrijken. Voor dat geld vinden ze het waarschijnlijk helemaal niet erg om 'weggezapt' te worden door tv kijkend Nederland.