AMSTERDAM - Organisatoren van de MTV Movie Awards zijn met man en macht bezig een ruzie tussen Cameron Diaz en Jessica Biel te voorkomen. Zo wordt rekening gehouden met het tijdstip waarop de actrices aankomen.

Ook zou absoluut voorkomen moeten worden dat Jessica de award uitreikt voor de beste filmkus, waarvoor de 34-jarige Cameron is genomineerd. Dat meldt de Amerikaanse krant The New York Post.

De twee zien elkaar zondag voor het eerst na een confrontatie bij de Golden Globe-awards in januari. Cameron zou Jessica toen hebben uitgescholden omdat zij met Justin Timberlake stond te flirten.

De relatie van Justin en Cameron was eerder die maand op de klippen gelopen. Justin werd vrijwel direct aan Jessica gelinkt. Vorige week werd bekend dat de twee inderdaad een koppel vormen.

Vriendje

Of de 24-jarige Jessica aan de arm van haar nieuwe vriendje arriveert bij de uitreiking is nog niet duidelijk. Volgens een bron van The New York Post neemt Cameron niemand mee, tenzij haar ex met Jessica verschijnt.

Ook zou Cameron het gênant vinden als Jessica later dan zij de rode loper betreedt. Het is in Hollywood gebruikelijk dat de grootste sterren als laatste hun entree maken.