CANNES - Kylie Minogue heeft tijdens het filmfestival in Cannes een vriendschap gesloten waar ze eerder niet aan wilde denken.

Actrice Michelle Rodriguez werd ervan beschuldigd dat ze een affaire had met Olivier Martinez, toen deze nog een relatie had met de zangeres. Rodriguez maakte onlangs bekend dat ze lesbisch is.

Zij en Kylie hebben een en ander uitgepraat tijdens een afterparty na de vertoning van de film 'Ocean's thirteen'.

Drinken

Volgens een bron van de Britse krant The Sun ontliep Kylie de actrice aan het begin van de avond. Ook Rodriguez was op van de zenuwen. "Ze was aan het drinken, omdat ze zich zorgen maakte over de reactie van Kylie."

De twee liepen elkaar later op de avond tegen het lijf en waren niet meer bij elkaar weg te slaan. Volgens de bron hebben de dames de hele avond gekletst en hebben ze elkaar omhelsd.

Scharrels

De 38-jarige zangeres en Martinez maakten in februari een einde aan hun relatie. Geruchten deden de ronde dat de acteur er meerdere scharrels op nahield tijdens hun relatie, onder wie Angelina Jolie en Penelope Cruz. Hij heeft nu een relatie met de beste vriendin van de latina, Goya Toledo.