Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Jan en Yolanthe klaar zijn voor kids, de poetsnijd van Tooske, de bruidsjurk van Mariska Hulscher eindelijk moet worden betaald, Angela Kluivert óók nog een baby wil en beauty-dokter Schoemacher geen schoonheidsprijs verdient. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Op de meubelboulevard

Het is nog steeds dikke mik tussen zanger Jan Smit en actrice Yolanthe. Al zoenend poseren ze voor de camera's en hemelen ze elkaar op. Jan vertelt dat hij zo gezellig met Yolanthe haar huis aan het inrichten is. Elk weekeinde struinen ze meubelwinkels af op jacht naar huisraad. En gelukkig komt hun smaak overeen. De twee zijn lekker aan het kneuteren en zien het helemaal zitten met elkaar. Sterker nog: er is al gesproken over kinderen! Yolanthe wil een jonge moeder zijn (ze is nu 22) en wil het liefst veel kinderen. Party kopt dan ook 'Jan & Yolanthe klaar voor kids'. Maar omdat ze elkaar pas drie maanden kennen, zal dat nog wel even duren. Ondertussen spelen ze lekker vadertje en moedertje op de meubelboulevard.

Poetsnijd

Op feestjes ziet blonde Tooske Ragas er altijd piekfijn uit in leuke jurkjes. Maar thuis loopt ze waarschijnlijk vaak met een schort voor en afwashandschoenen aan. De presentatrice heeft namelijk een schoonmaaktic. Haar huis moet niet alleen opgeruimd zijn, maar ook nog eens smetteloos schoon. 'Het liefste heb ik dat de ijskast vol is en de was schoon' lezen we in Party. Als het zoontje van Bastiaan komt logeren, loopt ze de hele dag zijn speelgoed op te ruimen. Want rommel, daar houdt ze niet van. Dat wordt nog gezellig in Huize Ragas, als haar baby Leentje straks groter is. Dan zitten er overal vieze kleefvingertjes, gaat de limonade om en wordt er met stiften op de muur getekend. Hopelijk heeft Tooske tegen die tijd haar poetsnijd enigszins onder controle.

Betalen graag!

Het lijkt alsof presentatrice Mariska Hulscher in het grote niets is verdwenen. We zien haar niet meer in de roddelbladen en al helemaal niet meer op tv. Na haar flitshuwelijk van enkele weken heeft ze klaarblijkelijk besloten de media even met rust te laten. De ontwerper van haar bruidsjurk denkt daar anders over. Mariska heeft zijn rekening nog steeds niet betaald, omdat er onenigheid is over het bedrag. Mariska dacht dat ze alles gratis kreeg, de ontwerper wil gewoon zijn 9000 Euro zien. Hem is ter ore gekomen dat de presentatrice haar huis heeft verkocht en flinke winst heeft behaald. 'Nu kan Mariska me wel betalen' concludeert hij. En zo komt de ondergedoken presentatrice zichzelf weer tegen op een foto in de gewraakte bruidsjapon. Haar grote verdwijn-truc is mislukt.

Jaloers

Nee hoor, ze is helemáál niet jaloers. Maar ondertussen moet Angela (ex)Kluivert haar kaken op elkaar klemmen om niks onaardigs over Patrick's nieuwe vriendin te zeggen. Dat die zo snel al zwanger was, vindt ze helemaal niks. En ook de moeite die de voetballer doet voor zijn Rosanna, kan op een minzame lach rekenen: 'Hij rijdt op een scooter met een strijkplank tussen zijn benen. Patrick en strijken: het idee alleen al' schampert ze. Angela heeft zelf inmiddels een nieuwe man gevonden, maar toch blijft het nieuwe geluk van Patrick steken. Daarom heeft ze voor zichzelf bedacht dat ze nog een baby wil. 'Diep in mijn hart zou ik zó graag een dochtertje willen. Ik ben dertig, het kan nog gemakkelijk' zegt ze in Story. Ook haar trouwjurk hangt nog 'stand by'. 'Wie weet draag ik hem nóg wel een keer' zegt ze geheimzinnig. Kortom: de messen zijn geslepen en Angela gaat op oorlogspad.

Lelijke beautydokter

Diep gebronsd, gespierd en slank is 'dokter' Robert Schoemacher de droom van vele vrouwen. Helemaal omdat hij een cosmetische kliniek bezit, waar hij schoonheidsoperaties uitvoert. En welke vrouw wil nu geen nieuwe borsten, ooglift of liposuctie! Maar dokter Robert is bezet. Zijn jonge vriendin Claudia is zwanger en het stel lijkt samen een droompaar te vormen. De werkelijk is anders. In Privé, Story en op NU.nl lezen we dat er fikse bonje is geweest.

Vriendin Claudia heeft zelfs het huis verlaten! Privé was er als de kippen bij en belde de dokter. 'Ik weet niet hoe het verder gaat. Misschien is ze over een paar dagen weer terug'' aldus Schoemacher. Story weet te melden dat 'een uit de hand gelopen flirt' van Robert de reden is van de breuk. De flirtdame in kwestie is dezelfde die Xander de Buisonjé verleidde, wat hem zijn huwelijk met Wendy kostte. Anyway: eind goed, al goed. Op NU.nl is te lezen dat zwangere Claudia weer terug is bij haar droomdokter. Ook al blijkt deze beauty-expert dus een hele lelijke kant te hebben.