AMSTERDAM - Aan de bikinifoto's van Linda de Mol voor de cover van haar glossy is niet geknutseld. Dat zei de presentatrice donderdag in RTL Boulevard.

Geruchten over het bijwerken van haar figuur met behulp van eem computer spreekt ze resoluut tegen. "Ik heb keihard getraind om fit te zijn voor de fotoshoot", zei de 42-jarige blondine verontwaardigd.

Hemel en aarde

Volgens het showbizzprogramma van RTL 4 vonden enkele dames die samen met De Mol de cover van het tijdschrift sieren het merkwaardig dat De Mol niet bij de gezamenlijke fotoshoot aanwezig was.

"Die dag moest ik opnames van Gooische Vrouwen bijwonen", pareert De Mol. "Ik heb hemel en aarde bewogen om het aan te passen, maar dat ging niet."

Ethiek

De televisiebekendheid begrijpt niet dat er kwaad wordt gesproken over haar werkethiek. "Natuurlijk word ik regelmatig geretoucheerd", weet ze.

"Er zijn nummers van Linda geweest waarbij elk rimpeltje werd weggepoetst, maar voor dit nummer hebben we er bewust voor gekozen om dat niet te doen."

Bikini

In de speciale uitgave van haar maandelijkse glossy staat De Mol in bikini op de kaft, samen met onder anderen Caroline Tensen, Angela Groothuizen, Irene Moors en Monique des Bouvrie.