AMSTERDAM - Jessica Simpson en John Mayer lijken niet zonder elkaar te kunnen. Het koppel verbrak vorige week hun relatie, maar de twee werden zondag weer samen gezien, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People dinsdag.

Volgens een bron zijn Simpson en Mayer nog steeds erg dol op elkaar. "Ze weten allebei nog niet echt wat ze willen", zo citeert het tijdschrift de bron. Het stel zou al een tijdje een knipperlichtrelatie hebben.

Aftasten

De bron noemt ups en down normaal voor een prille relatie als die van de artiesten. "Ze hebben gewoon een normale relatie, en dan gebeuren dit soort dingen wel eens. Zondag hebben ze weer een hele leuke tijd samen gehad toen ze uit eten gingen."

Simpson (26) en Mayer (29) werden vorig jaar zomer voor het eerst samen gezien. Simspon was eerder getrouwd met zanger Nick Lachey.

Film

Simpson brak in 1999 door met het nummer 'I wanna love you forever'. Naast zangeres is de blondine ook actrice, ze speelde vorig jaar in de komedie 'The dukes of hazzard' en kondigde vorige week aan deze zomer te beginnen met de opnames van haar tweede film 'Major movie star'.

In Nederland verwierf de Amerikaanse echter vooral bekendheid door de reallifeserie 'Newlyweds', waarin het huwelijkse leven van Simpson en Lachey werd gevolgd. Singer/songwriter John Mayer bracht vorig jaar zijn derde album 'Continuum' uit, waar hij een Grammy voor won.