LOS ANGELES - De Amerikaanse acteur David Hasselhoff mag zijn dochters weer zien. Hij moet daarvoor echter wel drie keer in de week een alcoholtest ondergaan. Dat schrijft het Amerikaanse showbizzblad People Magazine.

Baywatch-ster Hasselhoff is verwikkeld in een lange slopende echtscheidingsstrijd met zijn ex-vrouw Pamela Bach. De juridische strijd over geld en de voogdij over de dochters Taylor-Ann (17) en Hayley (14) begon in januari 2006. Hasselhoff vroeg toen na een huwelijk van zestien jaar een scheiding aan.

Twee weken geleden legde een rechter Hasselhoff een bezoekverbod op. De 54-jarige Amerikaan kan de fles niet laten staan en dat werd onlangs op video vastgelegd door zijn oudste dochter.

Eenzaam

Zwaar bezopen lag hij op de grond terwijl hij vragen van zijn filmende dochter beantwoordde. "Waarom drink jij?", vraagt zij hem. "Omdat ik problemen heb in mijn leven en me eenzaam voel", bromt de voormalige strandwacht in de lens. Het filmpje verscheen vervolgens op sites en in tv-programma's.