AMSTERDAM - Cameron Diaz lijkt haar ex-vriend Justin Timberlake nu echt vergeten te zijn. De actrice vermaakte zichzelf dit weekeinde door een avondje uit te gaan met illusionist Criss Angel. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Het stapavondje lijkt de geruchten over een relatie tussen de twee te bevestigen.

Het vermeende nieuwe koppel werd vrijdag gespot in Las Vegas, waar de twee dineerden in een privé-ruimte in het hippe restaurant Social House. Vervolgens bezochten ze de nachtclub Pure, waar ze innig knuffelend en in elkaars oor fluisterend werden gezien. Het stel eindigde de avond in de Body English-nachtclub in het Hard Rock Hotel.

Gespot

Het was niet de eerste keer dat Diaz en Angel samen werden gespot. Vorig weekeinde bezochten zij samen de VH1 Rock Honors-show. Maandag werden zij gezien bij een voorstelling van Cirque du Soleil.

Cameron is sinds januari vrijgezel, na een driejarige relatie met Justin Timberlake. Sindsdien heeft de 34-jarige actrice volgens de roddelpers heel wat avontuurtjes beleefd. Ze werd onder meer gelinkt aan Matt Morris, tekstschrijver en een van de beste vrienden van Justin, en aan surfer Kelly Slater.