Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Maxima en Alexander wilder moeten wippen, Wendy na Chris alweer een nieuw liefje heeft, het baby's regent in BN-land, Georgina Verbaan geen domme doos is en Patty Brard de trossen losgooit. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Wilder wippen

Waarom kreeg Maxima haar derde dochter en geen zoon? Party weet het antwoord. Het koninklijk echtpaar is veel te gezapig in bed! Volgens een Amerikaanse 'vruchtbaarheids-deskundige' doet het stel 'het' verkeerd. Met wat slimme trucjes kan een vrouw proberen een zoon te krijgen. Welke dat zijn? Maxima moet een orgasme krijgen, zodat de mannelijke zaadcellen beter doorzwemmen. Ook moet de penetratie dieper, dus niet de bekende missionarishouding, maar bijvoorbeeld 'op z'n hondjes'. Het belangrijkste is dat Max en Lex rondom de eisprong als wilden tekeer moeten gaan en vooral heel vaak. Dan is de kans op een zoon het grootst. Party gniffelt besmuikt als ze zich voorstellen dat dat allemaal níet is gebeurd in de koninklijke sponde: 'Als we dit allemaal moeten geloven, krijgen we wel een héél nauwkeurig beeld van de seksuele activiteiten van de Nederlandse royals'.

Baby-hoos

De lange zomer van vorig jaar werpt nu zijn vruchten af. Want in showbizzland is een ware babyboom bezig. We leefden allemaal erg mee met Leontien van Moorsel, en gelukkig gaat daar nu alles goed. Rosanna Lima verraste iedereen met een baby van Patrick Kluivert. Verbijsterd was iedereen toen Tjakka-goeroe Emile Ratelband aankondigde voor de zesde keer vader te worden. Iets rustiger aan doet zwemmer Pieter van den Hoogeband het, hij wacht op zijn eerste. Judo-kampioen Dennis gaat voor nummer twee, smaakagent Rob krijgt een kleine erbij, presentatrice Fiona Hering verwacht haar 'laatste kans kind' (ze is 40+) en tot slot kwam belspelbabe Valerie Zwikker (de ex van 'BNN' Bart de Graaf) met onverwacht, maar welkom babynieuws. Succes met puffen straks, dames!

Wendy weet van wanten

Wie nog even niet puft op baby nummer twee, is Wendy van Dijk. Ze zette haar lover Chris Zegers aan de kant, terwijl alle roddelbladen juist zaten te hopen op een huwelijk (mèt baby). Ze waren immers al jaren bij elkaar. Maar Privé weet te melden dat Wendy niet lang ongelukkig heeft thuisgezeten. Ze ontmoette Daniël en er bloeit inmiddels wat moois op. Volgens 'iemand' weten de moeder van Wendy en de ouders van Daniël al van de nieuwe liefde, maar alles moet nog zeer geheim blijven. Niet in de laatste plaats omdat de nieuwe man vroeger een relatie had met actrice Frederique Huydts. Zij overleed plots aan kanker en liet haar vriend verdrietig achter. Volgens Privé zou de overleden actrice het prachtig vinden als Wendy nu iets moois heeft met haar ex. Maar voorlopig houdt Wendy haar gestifte lipjes op elkaar. Ze is nooit loslippig over haar privé-leven en nu al helemaal niet.

Niet dom

Volgens Story begint het actrice Georgina Verbaan steeds meer te irriteren dat mensen geen hoge pet ophebben van haar intelligentie. 'Ik word voortdurend afgeschilderd als een hersenloos wezen zonder diepgang' zucht ze bedroefd. De oplossing heeft ze al bedacht: 'Misschien moeten mensen mij dan wat intelligentere vragen stellen!' Om te bewijzen dat ze niet dom is, vertelt Georgie dat ze elke dag het Parool en de NRC leest, niet bepaald kranten 'waar je met een laag IQ doorheen komt'. Inderdaad: toen Estelle Gullit ooit werd bijgespijkerd om haar algemene ontwikkeling op te krikken, moest ze elke dag iets uit deze krant lezen. En dat viel haar niet mee. Tussen Jort Kelder en Georgina gaat het overigens prima; ze zijn zelfs met gezinsuitbreiding bezig. In de vorm van een (derde) kat dan, die hun gezinnetje moet completeren.

Trossen los, maatje!

Patty Brard heeft weer iets bedacht om aandacht te trekken. Ze had haar huis nog niet verkocht, of ze verkondigde haar oude buurtje te missen. Met haar eeuwige verloofde Antoine ging ze dus op zoek naar een nieuw stekkie. 'Gewoon' is een woord dat niet bij Patty past en daarom zoekt ze nu een woonboot. In Weekend zien we hoe ze een schip bezoekt, midden in het centrum van de stad. Mooi vond ze 'm zeker, maar 'als ik op het dek in het zonnetje zit, ziet de hele stad me'. We zouden toch denken dat aandachtsbeluste Patty dat juist heerlijk vindt? In Privé grapt ze nog dat 'De rondvaartboten op de beroemde Amsterdamse grachten er een attractie bij krijgen'. Kortom: Patty is er nog niet helemaal uit. Maar haar kennende, houdt ze ons uitgebreid op de hoogte. En weten we binnenkort of ze daadwerkelijk de trossen los gooit van een varend huis.