AMSTERDAM - Anna Nicole Smith voelde zich vaak depressief. Daarnaast hield ze van ruige seks en was ze extatisch over een op handen zijnde borstvergroting. Dat staat te lezen in een van de dagboeken van de onlangs overleden playmate.

Persbureau AP heeft deze week enkele delen uit een van haar dagboeken uit 1991/1992 onthuld. Daaruit blijkt wederom dat Anna Nicole regelmatig worstelde met het leven.

Een van haar schrijfsels begint met "Ik ben een zeer treurig persoon". Bij de tekst staat een huilend gezicht getekend. Daarna vervolgt Anna Nicole: "Mijn moeder haat me vreselijk. Ze is erg jaloers op me. Ik hou van mijn moeder, maar ik kan het niet meer aan."

Borstvergroting

Daarnaast schreef het model veelvuldig over haar seksleven en plastische chirurgie. "Ik kan het wel uitschreeuwen van geluk. Ik ben zo blij", schreef Anna Nicole over een op handen zijnde borstvergroting. Later zegt ze zich zorgen te maken over de operatie en over hoe ze er daarna uitziet.

Zwanger

Ook beschrijft Anna Nicole het moment dat ze ontdekt dat ze zwanger is. "Ik ben zo bang. Hoe kan dit gebeuren? Mijn vriend zal me haten, want hij wil geen kinderen. Ik kan dit niet!"

Smith kreeg twee kinderen. Daniel en Dannielynn. Daniel overleed kort na de geboorte van Anna Nicole's tweede kind. Onlangs bleek uit een DNA-test dat Larry Birkhead de vader is van Dannielynn.

Anna Nicole overleed in februari aan een overdosis drugs en medicijnen.