AMSTERDAM - Wendy van Dijk sluit een verzoening met haar ex-vriend Chris Zegers op de lange termijn niet uit. "We laten elkaar nu even los en met rust en wie weet vinden we elkaar weer over een tijdje", vertelde ze dinsdag in de radioshow van Giel Beelen.

"We hebben hartstikke goed contact nog met elkaar. Tuurlijk is het pijnlijk, maar je moet het positief bekijken." Het showbizz-koppel ging eind vorige maand na drie jaar uit elkaar.

Relatiedip

Beelen biechtte in het gesprek met Van Dijk op dat ook hij momenteel in een relatiedip zit. De 29-jarige 3FM-dj ontmoette zijn vriendin Marisa Heutink, eveneens radiopresentatrice, zeven jaar geleden. De twee hebben een samenlevingscontract en als hobby trouwden ze al meerdere malen in Jamaica, Mexico en vorig jaar in Las Vegas. Al deze huwelijken zijn volgens de Nederlandse wet niet rechtsgeldig.

Wendy presenteert dinsdag samen met collega Irene Moors op RTL 4 eenmalig het televisieprogramma Doe Een Wens. Samen met de gelijknamige stichting vervullen Wendy en Irene in de uitzending de wensen van vier kinderen met een levensbedreigende ziekte. Van Dijk is al een aantal jaren ambassadeur van Doe Een Wens.

Serie

Als het aan de 36-jarige presentatrice ligt, blijft het niet bij deze eenmalige uitzending. "Ik zou wel een hele serie willen maken", zei ze in de radioshow. "Als dit aanslaat, zou er zomaar meer uit kunnen vloeien. Ik zeg geen nee als dit programma een vervolg krijgt."