AMSTERDAM - Jim Bakkum heeft Nicolette van Dam gestrikt voor zijn nieuwe videoclip. De actrice speelt in de clip bij de single 'Doe dit doe dat' een meisje dat door de 19-jarige zanger aan de kant wordt gezet.

Bekijk video

"Ze speelt een meisje dat ik heel erg verwend heb, maar ik besef maar al te goed dat ik beter af ben zonder haar", beschrijft Jim de clip op zijn website. Nicolette was eerder te zien in 'Te blond', een videoclip bij een single van het duo Veldhuis & Kemper.

Locatie

De videoclip van Jim werd afgelopen week opgenomen in kasteel Bloemendal in Vaals. "Het is een prachtige locatie, waar het net lijkt alsof we in een enorm huis wonen", vertelt de blonde ster uit de musical 'Grease'. De clip wordt deze week afgerond en is daarna te zien op televisie.

Jimmy B

Jim heeft het intussen razend druk. Zo presenteert de jonge pop- en musicalster dinsdag in Amsterdam zijn eigen kledinglijn 'Jimmy B' bij een bekende warenhuisketen, staat eind juni de release gepland van zijn vierde album en volgt in het najaar een theatertournee, waarin de songs van zijn nieuwe album een belangrijk aandeel hebben.

Met Kim Lian van der Meij is Jim volgend jaar verder te zien in de musical 'Fame'. Een voorproefje van de musical laten Jim en Kim-Lian zien op 21 mei tijdens de uitreiking van de John Kraaijkamp Musical Awards.

Tot eind juli is Jim samen met zijn nieuwe vriendin en tegenspeelster Bettina Holwerda nog te zien in de musical 'Grease'.