Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story.

Met daarin deze week dat Martijn Krabbé geen vader wordt, Bridget Maasland wordt afgeserveerd, Kluivert een bijzonder cadeau scoort voor moederdag, de Gullitjes gul geven aan het goede doel, Katja Schuurman de ideale man heeft en Frans Bauer een losgeslagen Mariska heeft. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Geen vierde

Presentator Martijn Krabbé was vrolijk aan het dansen voor 'Dancing with the stars'. De familie, vrouw Amanda en de drie kids, waren op vakantie in Turkije. Dat reisje was al geboekt voordat Martijn ging dansen en dus ging Amanda maar alleen. Toen ze enorme buikpijn kreeg, moest ze naar het ziekenhuis. En wat bleek: ze had een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. In Privé vertelt ze dat hun vierde kind heel welkom was geweest, maar dat ze niet eens wist dat ze zwanger was. Anyway: Martijn sprong hals over kop in het vliegtuig en danste niet meer verder. Hij zorgt nu in Turkije voor vrouw en kids, want de ziekenhuizen zijn anders dan in Nederland. Zo zorgt de familie zelf voor verschoning en eten en drinken van de patiënt. Dus wat deed romantische Martijn: hij bracht voor zijn Amanda een pot pindakaas mee. Als dat geen echte liefde is…?!

Bye bye Bridget!

Het zijn bange dagen in omroepland. Vele sterren stapten voor heel veel geld over naar Talpa/Tien van John de Mol. Daar werd ze gouden bergen beloofd. Maar Talpa liep niet goed en gaat binnenkort samenwerken met RTL. Dat betekent: snijden in het budget en bezuinigen. Weekend verwacht dat er voor blonde Bridget Maasland helemaal geen plaats meer is. De koele presentatrice scoort geen hoge ogen en moet verdwijnen. Caroline Tensen heeft inmiddels contact gezocht met de NCRV, bang om buiten de boot te vallen. Beau van Erven Dorens wacht in spanning af. Zijn 'Deal or no deal' loopt goed, maar zou van tijdstip moeten veranderen. En dat kan de genadeslag betekenen. Voetbalpresentator Wilfred Genee is niet meer welkom bij RTL, nadat hij daar opstapte voor het grote geld bij Talpa. En zo gaat het lijstje tv-sterren dat zal sneuvelen maar door. Dat wordt weer slijmen en hielen likken in omroepland voor de BN'Ners.

Verwennerij

In Privé een prijswinnende foto van Patrick Kluivert. Om zijn zwangere Rossana eens lekker te verwennen ging hij shoppen. Hij nam Ros' dochter mee, zijn aanstaande 'stiefdochter'. Op de scooter toog het stel naar de winkelstraat. En wat denk je dat het werd voor moederdag? Geen parfum, bloemen of juwelen. Nee: een strijkplank! Wel een superdeluxe 'strijkmeubel', maar echt romantisch kun je dit cadeau niet noemen. Helemaal niet als je de halsbrekende toeren van Patrick ziet, die op zijn scooter de gigantische plank probeert te vervoeren. Zo zie je maar weer: voetballers zijn soms net gewone mensen. Ook zij hebben vervelende klusjes als strijkwerk te doen.

Gullit's goede doel

De Stichting Orange babies is een bekend goed doel in de showbizzwereld. Ze verzamelen geld voor aids-slachtoffers en kunnen rekenen op veel ambassadrices. Zo is Caroline Tensen boegbeeld en zet ook Natasja Froger zich in. In Weekend lezen we dat er een benefietavond werd georganiseerd, met veel (rijke) BN'ers als genodigden. Er was een veiling, maar de gasten wisten nog niet wat er werd aangeboden. Ruud Gullit was in elk geval van plan flink in de bus te blazen. Een vorige keer bood hij op golfles van een beroemdheid, maar helaas vertelt hij niet hoeveel hij daar voor over had. Gullit vindt dat Nederlanders altijd een beetje vreemd doen over zulke veilingen. Hij zelf ziet het als een manier een bijdrage te leveren aan een betere wereld. En daar laat hij zijn zuurverdiende centen graag voor rollen. Want hij is trots op zijn vermogen, dat hij met hard werken heeft vergaard. En Estelle is duidelijk ook blij, want die staat te glimmen aan zijn zijde.

Ideale vent

Je zou denken dat een man die met sexy actrice Katja Schuurman trouwt een lot uit de loterij wint. Maar andersom is het ook het geval. Katja's echtgenoot Thijs blijkt een ideale partner. In Party vertelt hij dat hij graag zijn knappe vrouw verwent met cadeautjes als kleding en schoenen. 'Er is altijd wel een gelegenheid om iets te geven' meent hij. Zelfs in het huishouden laat Thijs zijn handjes wapperen. Een wasje draaien of wat strijkwerk wegwerken vormt geen probleem. 'Zij is nogal een beest op dat gebied. Ze propt alles in haar kast. Dan maak ik het mooi voor haar'. Zucht, wat een geweldige vent. Logisch dat Katja nog altijd zo verliefd is.

Bauer's bruidsboeken

Het duurt nog ruim een jaar, maar Mariska Bauer heeft zich volledig op haar bruiloft gestort. Zanger Frans kan er wel om lachen. In Story vertelt hij dat zijn vriendin helemaal is losgeslagen: 'Overal in huis liggen trouwboeken. Denk ik even op de bank te kunnen neerploffen, zit ik op een enorm dik boek met bruidsjurken, trouwpakken en weet ik wat,' lacht de zanger. Maar hij vindt het allemaal geweldig, want zijn lieve Maris heeft er zo lang op moeten wachten. Zelfs toen Frans haar ten huwelijk had gevraagd, kon ze nog niet aan de slag. Het was nog geheim en ja, als je Mariska in de Bruna een trouwboek ziet kopen, weet meteen heel Nederland dat. Nu is alles gelukkig openbaar en kan Mariska alle remmen los gooien. En ziet het er naar uit dat Frans na een avond optreden in Ahoy nog een tijd lang moet uitrusten op een stapel bruidstijdschriften.