AMSTERDAM - Kylie Minogue heeft geen relatie met de getrouwde filmproducer Alexander Dahm. Vorige week doken er foto's op van het tweetal. Daarop zijn ze te zien tijdens een lunch en een boottripje in Zuid-Amerika.

Minogue laat weten de aantijgingen dat ze iets zou hebben met een getrouwde man zeer beledigend te vinden. "Ik ben nog nooit ontrouw geweest en ik vind het verachtelijk iets met een getrouwde man te hebben", zegt de zangeres tegen de Britse zender BBC.

Volgens de woordvoerder van Minogue was de popster in het warme oord voor een korte vakantie. Minogue en Dahm, wiens vrouw zwanger is, zouden een eventuele samenwerking voor de toekomst hebben besproken. De twee ontmoetten elkaar tijdens een fotoshoot voor de strandcollectie van H&M. Deze zomer is Minogue het gezicht van de modeketen.

Ontrouw

De zangeres had een relatie van vier jaar met acteur Olivier Martinez. Het stel besloot in februari als vrienden uit elkaar te gaan. Er gingen geruchten dat Martinez ontrouw was geweest, maar dat was volgens Minogue niet het geval.