AMSTERDAM - Lindsay Lohan gaat uit de kleren op het witte doek. In een nieuwe film speelt ze een stripper, een rol die ze erg serieus neemt. Als voorbereiding heeft ze striplessen genomen. "Het is heel moeilijk om op dat podium te gaan staan", geeft ze toe.

Bekijk video

In 'I know who killed me' speelt de 20-jarige Lohan een stripper die wordt gered nadat ze door een seriemoordenaar is ontvoerd en gemarteld. Na thuiskomst beweert ze iemand anders te zijn.

De vraag is of de jonge vrouw lijdt aan een posttraumatische stressstoornis of dat er iets duisters aan de hand is. De film wordt vanaf 27 juli in de Amerikaanse bioscopen verwacht.

Georgia rule

Voor Lindsay is te hopen dat 'I know who killed me' beter wordt ontvangen dan 'Georgia rule'. Critici hadden geen goed woord over voor de film, die in september in Nederland is te zien.

In 'Georgia rule' speelt Lohan een rebelse tiener die een zomer bij haar oma in Georgia moet doorbrengen van haar moeder, 'Desperate Housewife'-ster Felicity Huffman.

Brief

De producent van de film schreef tijdens de opnamen een brief naar het tijdschrift People, waarin hij zijn beklag deed over het gedrag van Lindsay op de set. Hij noemde de actrice 'onverantwoordelijk en onprofessioneel' en dreigde met juridische stappen als ze zich niet fatsoenlijk zou gaan gedragen.

Lohan zou regelmatig te laat op de set zijn verschenen en soms zelfs helemaal niet zijn komen opdagen.

Lohan speelde eerder in films als 'Mean girls' en 'Herbie: Fully Loaded'.