AMSTERDAM - Ellemieke Vermolen heeft een relatie met sterrenkok Sergio Herman. Dat bevestigde de presentatrice woensdag in het radioprogramma van Giel Beelen.

Video

"Het klopt inderdaad", zei ze. "Het gaat allemaal heel goed." De twee werden vorige week al zoenend gespot op een feestje in Den Haag.

Ellemieke ontkent geruchten als zou zij haar nieuwe vriend hebben afgepikt van de voormalige Miss België, Brigitta Callens. "Dat is allemaal lariekoek", zegt de 30-jarige presentatrice. "Die twee zijn al heel lang uit elkaar."

Media

Maar volgens de 26-jarige Callens is dat niet het geval. "Ik heb geen idee of het aan is met Ellemieke, ik moet het nieuws ook allemaal vernemen via de media", vertelt ze in weekblad Privé. "Sergio en ik waren al zo'n anderhalf jaar samen en dan dit."

Vermolen haalde eerder al het nieuws met haar turbulente liefdesleven. Ze was twee maanden lang de veelbesproken vriendin van Jan Smit. De 21-jarige zanger heeft nu een relatie met ONM-actrice Yolanthe Cabeau van Kasbergen.

Adviezen

Vermolen is naar eigen zeggen niet jaloers op het stel en onthoudt zich van adviezen. "Ik denk niet dat Yolanthe tips nodig heeft van mij."