AMSTERDAM - Lindsay Lohan is door een fotograaf betrapt terwijl ze cocaïne snuift. Op de foto's, die maandag in de Britse tabloid News of the World zijn verschenen, is te zien hoe de 21-jarige actrice samen met vriendinnen een lijntje neemt in een nachtclub in Los Angeles.

Bekijk video

De foto's zijn gemaakt een maand nadat Lohan ontslagen werd uit de afkickkliniek waar zij behandeld werd wegens een alcoholverslaving.

Een bekende van Lohan laat aan de Britse tabloid weten dat de actrice op de bewuste avond maar liefst twintig lijntjes snoof. "Ze probeerde het niet eens te verbergen." Wanneer de actrice drugs gebruikt zou ze geen grenzen meer kennen. "Soms trekt ze haar kleren uit, waar iedereen bij is", aldus de bron.

Ook vertelt ze dat Lohan zeer regelmatig cocaïne gebruikt en nog steeds veel drinkt.

Seks

Daarnaast zou de actrice dol zijn op seks. "Lindsay heeft een zwak voor Britse mannen. De afgelopen tijd heeft ze het bed gedeeld met onder meer James Blunt, Jude Law, Joaquin Phoenix, Benicio Del Toro, Jared Leto en James Franco", zo citeert de krant de bron.

Bezorgd

De bekende zegt bezorgd te zijn over het gedrag van Lohan. "Ik maak me zeer veel zorgen over haar. Soms denk ik dat ze aan het doordraaien is."