AMSTERDAM - De Britse prins William heeft een blauwtje gelopen. Tijdens een interview met BBC-presentatrice Fearne Cotton probeerde hij de blondine te versieren, maar dat mislukte jammerlijk. De 24-jarige William is sinds kort vrijgezel.

Bekijk video

Hij zou hebben gezworen zich de komende tijd tegoed te doen aan vrouwen. Hij had ruim vier jaar een relatie met Kate Middleton, die op de klippen liep omdat hij nog niet wilde trouwen.

De 24-jarige Cotton, onder meer bekend van Top of the Pops, ging niet in op de avances van de prins. Ze heeft al een vriend, laten haar ouders weten in de Britse krant Daily Star. Wel was ze zo onder de indruk van de versierpoging dat ze hen meteen inlichtte.

Zwak

Een vriend van William vertelt in de krant dat de prins altijd al een zwak had voor Fearne. Toen hij hoorde dat hij door haar zou worden geïnterviewd, was hij dan ook door het dolle heen. Hij zou meteen hebben geroepen dat hij zijn kans zou grijpen.

Cotton is niet de eerste vrouw op wie William zijn oog heeft laten vallen. Zo is hij al gespot met een onbekende blondine en met de dochter van miljardair Richard Branson, Holly.

Interview

Het interview van Fearne wordt uitgezonden op 1 juli, de dag dat het herdenkingsconcert voor prinses Diana plaatsvindt. Daarbij treden onder anderen Elton John. Kylie Minogue en Take That op.