AMSTERDAM - Pamela Anderson wil actrice Scarlett Johansson dolgraag naakt zien. Zelf poseerde Anderson twaalf keer voor mannenblad Playboy. Als het aan haar ligt, siert Scarlett binnenkort de cover. "Zij is absoluut mijn eerste keus", zegt de 39-jarige blondine in het Britse OK Magazine.

Toch heeft Pamela begrip voor beroemde vrouwen die een doorgaans genereus aanbod van Playboy afslaan. "Ik vind het supercool om in Playboy te staan, maar ik snap dat niet iedereen dat vindt." Ze betwijfelt dan ook of Scarlett ooit zwicht.

Wel ging de actrice vorig jaar uit de kleren voor het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair. Met collega-actrice Keira Knightley stond ze in haar blootje op de uitklapbare voorkant van het blad. Het beeld was gemaakt door een van de favoriete fotografen van de sterren: Annie Leibovitz.

Klok

Voorlopig is Anderson niet opnieuw naakt te bewonderen. De voormalige Baywatch-babe heeft het de komende maanden druk met haar werk als showgirl in Las Vegas. Daar is ze vanaf 19 mei te zien als de sexy assistente van illusionist Hans Klok in zijn voorstelling 'Faster than magic'.