AMSTERMDAM - Christina Curry, de dochter van Patricia Paay en Adam Curry, had ook heel graag mee willen doen aan de reünie van The Star Sisters.

Bekijk video

"Ze wilde ook graag Star Sister zijn", vertelt Patricia over haar 16-jarige dochter. "Het ziet er makkelijker uit dan dat je denkt, zei ik haar." Volgens Star Sister Ingrid Ferdinandus is Christina ook iets te lang voor de meidengroep. "Ze is twee koppen groter dan ik."

Roxy Paay, de 24-jarige dochter van Patricia's zuster Yvonne Keeley, die ook lid is van het zangtrio, vindt het heel leuk dat haar moeder weer gaat optreden. "Ze vindt het heel spannend", vertelt Yvonne.

"De eerste keer was ze twee of drie jaar oud en heeft ze het niet bewust meegemaakt." Ook de zoons van Ingrid reageerden positief. "'Geweldig mam, dan kom je weer op tv', riepen ze", zegt de brunette lachend.

Comeback

Maar op de enthousiaste reactie van de 81-jarige moeder op de comeback van de zusjes Paay, hebben ze lang gewacht. "We hebben heel lang in het geheim alles voorbereid en nog even niets tegen mensen gezegd", legt Yvonne uit.

"Zeker niet tegen m'n moeder", vult Patricia haar zus aan. "Anders weet gelijk iedereen het", gieren de twee dames het uit. "Maar ze waren heel erg verrast."