Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Koninklijk bezoek een kostbare zaak is, René Froger's kouwe kadetten, Harry Mens met kleine meisjes knuffelt, Angela Kluiver zelfs slapend rijk wordt en 'Ome' Leco van Zadelhoff zijn Robbie verwent. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Hare Koninklijke Kostbaarheid

't Is leuke reclame voor je stad, de koningin op bezoek met Koninginnedag. Maar de gemeentekas is wel meteen leeg. In Privé lezen we wat het kost om de koninklijke familie een dagje te fuiven op 30 april. Zo haalde Almere álle verkeersdrempels op de route weg om te voorkomen dat de koninklijke bus zou hobbelen. In 2002 gaven Meppel en Heerenveen 225.000 Euro uit. Dit jaar kostte het Den Bosch en Woudrichem maar liefst 858.000 Euro. Daarvoor werden dranghekken geplaatst, versiering, beveiliging en verkeersmaatregelen genomen. Omgerekend kostte het koninklijke bezoek de stad meer dan 10.000 Euro per minuut! Het programma liep wat uit, waardoor de kosten per minuut iets werden gedrukt. Maar toch. Zó veel geld, voor een paar koekhappende, klompendansende en zwaaiende prinsen en prinsessen.

Blote bibs

René Froger raakte ooit in opspraak vanwege een vermeende buitenechtelijke affaire. Het werd nooit bewezen, maar toch liep zijn reputatie een deukje op. Toen we in Weekend lazen over 'De foto die René absoluut privé wil houden', werden we dan ook even op het verkeerde been gezet. 'Daar zul 'm hebben, de compromitterende foto met de minnares' dachten we. Maar nee. De zanger vertelt zelf van welke foto hij hoopt dat hij nooit openbaar wordt. Ooit hulde Froger zich met wat vrienden in een schotse kilt. Inderdaad, met niets eronder. De heren wapperden met hun rokjes voor een fotograaf, en die kiekte de blote herenbibsen in vol ornaat. Acht paar kouwe kadetten werd vereeuwigd. De ober van het hotel vond het maar niks, maar René vond het een reuze goeie grap. Onderbroekenlol is een te groot woord voor dit soort humor. Want die hadden de mannen dus niet aan.

Duur slaapje

Angela kluivert, de ex van voetballer Patrick, heeft het goed voor elkaar. Omdat ze ooit in gemeenschap van goederen trouwde met haar Patrick, kreeg ze bij de scheiding een zak geld mee. Daar hoeft ze niets voor te doen, alleen voor de drie zoontjes zorgen. 'Dat is ook een baan op zich' zullen moeders van drie jonge kinderen zeggen. Maar niet als je Angela heet. Ze kan zich makkelijk een legertje oppassen veroorloven. En welk vriendje van school wil nou niet elke middag de kinderen van Kluivert te spelen hebben? Zodoende houdt Ans lekker tijd voor zichzelf over. In Party is ze gekiekt terwijl ze lui en languit op een strandbed ligt te zonnen. Totaal ontspannen, de ogen dicht en maar genieten van 't zonnetje. Het moge duidelijk zijn dat de kids elders vertoeven. Volgens Party wordt Angela slapend rijk. Door de boedelscheiding kreeg Angela recentelijk een paar Amsterdamse miljoenenpanden in bezit, plus nog wat 'tegoeden' uit een Spaanse firma. Daar hoeft ze niets voor te doen…behalve te slapen. En zelfs daarmee wordt de blondine rijk.

Honds

Makelaar Harry Mens haalde ooit de bladen met een buitenechtelijke relatie. Niet zomaar een slippertje. Nee, de man had al 10 jaar een overspelige relatie èn twee buitenechtelijke dochters. Zijn vrouw en kinderen waren geschokt, net als iedereen trouwens. Harry scheidde, maar ook die nieuw relatie liep ten einde. Nu duikt hij op met alwéér een donkere dame. Maar daarmee heeft hij voorzover geen vaste plannen. Wèl verklaart hij zijn onvoorwaardelijke liefde aan een ander meisje. De makelaar heeft een hond genomen, een Franse Buldog die Noelle heet. Terwijl Harry op de foto in Party zijn nieuwe mensendame niet aanraakt, kust hij zijn hond wèl liefkozend vol op de snuit. Hij weet: dit meisje zal hem nooit verlaten, altijd gehoorzaam zijn en 's nachts aan zijn voeten slapen. Vrouwen komen en gaan, maar hondenliefde blijft eeuwig bestaan.

(Le)co-ouderschap

Topvisagist Leco van Zadelhoff laat niet alleen rijke dames stralen met zijn make-up. Ook kleine meisjes zijn dol op hem. In Story zien we Leco lopen met een piepklein peutertje aan zijn hand. Het blijkt zijn eehhh…stiefdochtertje te zijn. Hoe kan dat? Het zit zo. Leco heeft een vriend. Die vriend, Rob, heeft een lesbische zus. De vriendin van deze zus heeft gevraagd of Rob bij haar een kind wilde 'maken'. En zo werd een klein meisje geboren, dat Robbie is genoemd. De twee moeders hebben de dagelijkse zorg, maar af en toe gaat Robbie naar Leco en Rob. En zo zien we Leco helemaal verliefd op de kleine dreumes, die -natuurlijk!- een helemaal hip oranje pakje draagt. Met alle liefde laat hij voor haar zijn poederkwasten liggen om luiers te verschonen en peuterhapjes te voeren. Story vind het allemaal aandoenlijk en schattig en zet dan ook troetelend '(Le)Co-ouderschap' boven het stuk.