AMSTERDAM - Peter Andre is donderdag uit een ziekenhuis in Engeland ontslagen. Vorige week werd de zanger met spoed opgenomen vanwege een hersenvliesontsteking. Hij wil nu vooral even met rust gelaten worden. "Ik wil even wat tijd met mijn familie doorbrengen", zegt Andre in de Britse krant The Sun.

De 34-jarige zanger voelde zich al een tijd niet lekker. Tijdens een promotietournee vorige maand in de Verenigde Staten bleef hij wegens maagklachten in bed liggen. Eenmaal terug in Groot-Brittannië ging het mis en werd hij opgenomen. Zijn vrouw, seksbom Jordan, week geen moment van zijn zijde tijdens zijn opname.

Torso

Andre werd in 1996 bekend door het nummer 'Mysterious girl' en zijn imposante torso die veelvuldig in de clip te zien was. Jordan, wier echte naam Katie Price is, stond meerdere malen model voor mannenblad playboy. Verder zijn de twee te zien in de soap 'Peter & Jordan marriage and mayhem'.

Zwanger

De realityshow rond het glamourpaar is vanaf 28 mei op de zender Veronica te zien. Fans kunnen het stel wekelijks volgen in de aanloop naar hun huwelijk in 2005 en de zwangerschap van Jordan. Het stel heeft een zoon, Junior (1).

Jordan heeft ook een zoon, Harvey, uit een eerder huwelijk. Het 4-jarige jongetje is autistisch en blind geboren. Momenteel is de 28-jarige seksbom zwanger van haar derde kind, dat in de zomer wordt verwacht.