AMSTERDAM - Eddy Murphy wil niets weten van de baby van Mel B. De voormalig Spice Girl beviel onlangs van een baby, die volgens haar door de acteur verwekt is.

Mel B zegt in het Amerikaanse tijdschrift People dat ze nog steeds geen contact heeft gehad met Murphy. "Ik heb al meerdere malen contact opgenomen met zijn management maar ik heb nog niets gehoord. Hij moet gewoon zijn verantwoordelijkheid nemen."

Geboorteakte

Mel B, die in het echt Melanie Brown heet, heeft Murphy als vader laten registreren op de geboorteakte van het meisje. De zangeres liet onlangs weten hem voor de rechter te slepen om hem te dwingen een vaderschapstest te doen.

Ondanks alles is de 31-jarige zangeres blij met haar nieuwe spruit. "Het is geweldig, ik vind het heerlijk om moeder te zijn. Ik zou er zo nog een nemen als het kon."

Figuur

Verder is ze veel in de sportschool te vinden om haar figuur weer terug te krijgen. Door middel van het trainen en gezond eten voelt Brown zich geweldig. "Ik was een gelukkige zwangere vrouw en nu ben ik een gelukkige moeder."

Spice Girls

De kersverse moeder, die in Amerika woont, kijkt nu weer naar de toekomst. Ze sluit een reünie met de Spice Girls niet uit, als het doorgaat neemt ze haar twee dochters mee naar haar geboorteland Groot-Brittannië. "Maar dan wel pas als de test gedaan is", laat ze weten.

Brown had al een dochter, de 8-jarige Phoenix Chi. Het meisje werd geboren uit haar huwelijk met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar, dat in 2000 op de klippen liep.

Affaire

Mel B en Eddie Murphy hadden vorig jaar een stormachtige affaire. De toen nog zwangere Scary Spice vernam via een interview dat Murphy gaf aan RTL Boulevard, dat de relatie over was. De 46-jarige acteur zei in het Nederlandse programma bereid te zijn een DNA test te doen, om aan te tonen dat hij niet de vader is van het kind van Mel B.

Eddie Murphy scheidde vorig jaar van zijn vrouw Nicole, met wie hij vijf kinderen heeft. De acteur heeft nu een relatie met filmproducer Tracy Edmonds, de ex-vrouw van zanger Babyface.