AMSTERDAM - Tatjana Simic en Marcel Boekhoorn zijn uit elkaar. Edwin Smulders vertelt in het SBS-programma Shownieuws dat de miljardair het nieuws aan hem heeft bevestigd. Hij belde Boekhoorn nadat weekblad Story werd getipt over de breuk.

De romance tussen de twee zou sinds het afgelopen weekeinde voorgoed voorbij zijn. Boekhoorn geeft als reden voor de breuk dat de karakters van hem en die van de 43-jarige blondine te veel verschillen. Ook heeft hij aan de fotograaf van weekblad Story bekend dat hij het te druk zou hebben voor een relatie.

Smoorverliefd

Twee weken geleden meldde De Telegraaf dat Boekhoorn de Flodder-actrice zou hebben gedumpt. Simic ontkende later in Shownieuws in alle toonaarden dat de prille romance alweer voorbij was. Ze vertelde smoorverliefd te zijn op haar rijke geliefde.

Rond de jaarwisseling bloeide er iets moois op tussen Boekhoorn en Tatjana. Boekhoorn lag toen net in scheiding met zijn vrouw Marlies, met wie hij 25 jaar getrouwd was en drie kinderen heeft. Tatjana zou een grote steun voor hem zijn geweest in die tijd.

Relaties

Tatjana staat erom bekend relaties maar moeilijk in stand te kunnen houden. Zo ging eerder de verkering uit met onder anderen programmamaker Keith Bakker, manager René Bos en Hotelbon-magnaat Chris Luken.