AMSTERDAM - Pamela Anderson noemt de samenwerking met illusionist Hans Klok een droom die uitkomt. "Ik wilde altijd al een showgirl in Las Vegas zijn en nu ben ik assistente van een illiusionist", vertelt ze op haar website. "Ik heb altijd geweten dat ik ooit in Vegas terecht zou komen."

De Baywatch-babe vervangt Carmen Electra als assistent van Hans Klok, die afhaakte omdat ze de stunts niet aandurfde. Vanaf 19 mei staan de Nederlandse illusionist en de van oorsprong Canadese Anderson met de show 'Faster than magic' in Las Vegas . Momenteel is het koppel hard aan het reperteren bij Pamela thuis, zodat ze er is als haar twee zoontjes uit school komen.

Anderson is vol lof over haar nieuwe werkgever. "Ik ben dol op Hans", bekent ze. "Zijn show is sexy, mysterieus en spectaculair, zelfs van dichtbij."

De 39-jarige blondine krijgt het naar eigen zeggen nog druk deze zomer. "Ik treed op in twee shows in dezelfde periode", vertelt ze. Anderson doet mee in de show van Elton John in Caesars Palace. De Brit geeft in mei en in oktober een reeks concerten in de gokstad. Pamela moet dat zien te combineren met de show van Hans in Planet Hollywood Resort & Casino aan de overkant.